26 ekim 2009


2.yaş doğumgünümüz geçen seneki kadar eğlenceli geçmedi. Kalabalık değildik tabii. Kreşte çocuklar hipnotize olmuş gibilerdi. Öylece duruyorlardı, sessiz sakin. Epey şaşırdım. Ablaları ne kadar eğlendirmeye çalışsa da pek eğlenmediler. Bize odaklandılar, komik ve tatlılardı. ben böyle kuduran, zıplayan çocuklar hayal etmiştim daha canlı, hareketli, neşeli.
5 böceğin içinde 1 çiçek vardı. Çınar’da kral olmuştu. Bizi gördü zaten ayrılmadı yanımızdan hiç. Neyse pastamızı getirdik. Bu pastamızın da görünüşü güzel olmuştu. Tam konuşan araba olmuştu. Ama tadı için aynı şeyi söylemek mümkün değil. Geçen sene tadı çok güzeldi görüntüsü hoş değildi ikisini bir arada işallah seneye tuttururuz. Çınar öyle güzel üfledi ki pastasını. Kesti sonra. Pastamızı yedikten sonra hediyelerimizi açtık ve doğumgünümüz bitti. Oğluma sağlıklı, nice uzun seneler diliyorum tekrar.
Sonra’da çınarı panora avm’de oyun yerine götürdüm. kimsecikler yoktu. Çok değişik makineler koymuşlar. Buz pateni pisti vardı onu kaldırıp değişik oyuncaklar koymuşlar. Güzeldi, epey eğlendik ve yorulduk. Biraz büyüyünce doğum gününü orada kutlayabiliriz. Çok hoş çocuklar için doğum günü salonu var iki tane. Çizgi film kahramanlarıyla boyamışlar duvarları çok sevimli. resimlerini çektim.
Ve böylece 2 yaşımızı da bitirdik.

Çınar çok komik. Büyüdüm büyüdüm diyor başka bir şey demiyor. Dün de anneannesi aşkım demiş ona. Ben senin aşkın değilim demiş. annem “kimin aşkısın” diye sormuş. O da “annemin” demez mi? anneme sen git babamı sev diyormuş:)))çok tatlı…

1 yorum

  1. vayyyyy Çınar Kanka Yapmış Bu Dogum gununde Elif Hanım Coocukların Sessızce Oturup Olanları Izlemesı Gayet Normal Eglendırıcı Bır Vcd bile izletilmemiş Cocuklara Bundan Olsa GErek DIye Dusunuyorum ayrıca Bır anne olarak sızede teessüf ederım nedense 26 Ekım 2008 de kı hazırlık Çalışmalarını bu sene goremedık cınar adına sızı kınıyorum :) ama yınede cocuklar herseye deger diyor ve saygılar sunuyorm...

    YanıtlaSil