mohini, adres istanbul

Tarih kokan istanbuldan modern istanbula geçiyorum. Adres istanbul. Burayı duymamıştım özellikle de gitmedim. Konferansa katıldığım yerin hemen yanındaydı. Öğle arası da uzun olduğu için bir gezeyim diye girdim iyi ki girmişim. Modern çizgilerin hakim olduğu bir tasarım cenneti. Çok farklı konseptler, özel tasarım mobilya ve aksesuarlar bulmak mümkün. Ben en çok avm’nin dekorasyonunu beğendim. Çok farklı ve etkileyiciydi. Mağaza kavramı az vardı. Hepsi birbiriyle iç içe geçmişti. Birinin içinden öbürüne geçiyorsunuz. Sanki sokakta yürüyor gibisiniz yerlerde taşlar. Görmeniz gerekiyor anlatmam zor.
Çınarda istanbul’dan nasibini alsın diye onu da ilk ve tek çocuk avm’si olan Mohini’ye götürdüm.burası da modern çizgilerin hakim olduğu çocukların sevimli dünyası. Birçok şey var özellikle de doğal ürünlerle yapılmış herşey.çocukla ilgili aklınıza ne gelirse var. oyun merkezleri…ama biraz pahalı olduğunu not olarak koyayım.
www.mohini.com.tr'den daha detaylı programları, aktiviteleri bulabilirsiniz.
Tabii ikea’ya da gittim. Ama orayı gezmek için bir tam gün ayrıman lazım ve dayanıklı olman. Ben sadece ihtiyaçlarım doğrultusunda almak istediklerime odaklanıp, gezip 2 saatte işimi bitirip çıktım. İkea’nın yanına Forum İstanbul açmışlar o yüzden inanılmaz bir trafik vardı. İçeri girip çıkmamızda 2 saate yakın sürdü diyebilirim.
Maalesef gittim yağmur dönene kadar yağmur hatta kar bile yağdı istanbul’da. O yüzden istinye parka gidemedim. İstanbula hava güzelken gitmek lazım. O zaman deniz kenarında çay içmek ayrı bir zevk oluyor. Ya da vapura binip gezmek. Gerçi Beyoğlu her havada her zaman güzel.

Hiç yorum yok