Bebekler öpmez…

Bu kadar güzel mi konuşulur.
“annecim” “babacım” “dedecim" lere başladık.
Seni seviyorum “bende seni seviyom”ya da özledim versiyonu…
Çınarın son moda sözleri de “bebekler yapmaz, etmez, istemez”gibi cümleler. İşine gelmeyen herşeyde hemen böyle diyor. "bebekler öpmezzzzz":))) 
Neler oluyo burada” Bilmiş bilmiş eller belde…kuzenimle konuşuyoruz geldi yanımıza böyle diyor.
Uçağa bindik. Pilot konuşmaya başladı. “Anons yapıyo” dedi şaşırdım.
Ne görse mesela hayvanlar veya resimlerde  “annesiiiii, babasıııııı” yakıştırması yapıyor. 
“burda yatmak istemiyom. Burada yatıcam” . Artık bütün istek ve taleplerini rahatlıkla dile getiriyor.
Her sabah ağlama krizimiz var. “gitme anne” “bende gelicem ise anne”. İlk kez bu sabah “neden işe gitmen gerekiyo? Benimle kalmak istemiyon” demezmi? offf dayanamıyorum öyle tatlı ki. Tabii her sabah üzülerek ayrılıyorum evden.
Çok tatlısın seni yemek istiyorum, öpmek istiyorum diyorum. “bennn tatlı değilimmmm” diye bağrıyor.“öpme anne” “yeme anne” diyor.
Dün kabak oyacağıyla kabak oyuyorum.. masum masum “ne oluyo burada” dedi. Bayılıyorum böyle demesine. Kızınca kaşları da çatıyor şöyle. Her şeyi kendi yapacak.
Kuzenimin doğumgününde daha o üflemeden pastayı üfledi. Mum üflemeye bayılıyoruz.
Portakal sıkarken görüyorsunuz.
Oğlum nasıl güzel mızıka çalıyor. İyi ki almışım çok sevdi. Teyzemin evde piyano çaldı. İnanamıyorum, öyle komikki. Bir çaba içinde ki sormayın, üflemeye çalışıyor, uğraşıyor.
Kısmetli, her yerden hediyeler geliyor. Şimdiki çocuklar böyle işte. oğlumun halası ve teyzesi yok. Yani dayı ve amcaları var. Ama büyük teyzeleri çok Allahtan. hepsi de çok seviyor. Büyük teyzesi ona bornoz almış. Bornozun büyüğünü de kuzenim almış. Birlikte resim çekileceklermiş. Çok tatlı oldular.
Artık söylediklerine yetişemiyorum Çınar'ın. Yazmak da her zaman olmuyor. O yüzden aralarda kağıt kalem bulunca yazabiliyorum yoksa unutuyorum…aklımda kalanlar bunlar.
Çocuklarla ilgili yazı yazmak öyle kolay değil. Araştırmak, okumak, bilmek gerekiyor. o yüzden bu ara hızlıca yazabileceklerime öncelik veriyorum. işte çok yoğunum....

Hiç yorum yok