harika bir film ve alışveriş


yaşamamız gereken hayat işte bu. doğa-enerjiler belli döngü içinde dönüp duruyor. herşey doğal, sade ve çok güzel. insanlar bunu yaşamak için uğraşıyorlar şimdi. Doğayla iç içe yaşamak, onunla bir bütün olmak için. Tüketmeden, koruyarak, karşılıklı beslenerek. hayalimdekinden daha güzel bir dünya. Hani şimdi bioenerji gibi pozitif enerjilerden bahsediliyor ya sıkça. işte ona güzel bir örnek. Doğanın ve insanın enerjilerinin birleşimi ve sonuçta güzel bir yaşam.
AVATAR filminin en çok konusunu beğendim. Yani görsellik, teknoloji süperdi ama konusu da çok güzeldi. Böyle bir dünyada yaşamak kim istemez ki? Herkese filmi izleyin diyorum. Değer çünkü. Adamlar emek harcamış ve çok güzel bir şey yapmışlar. Hem bir anda olsa başka bir dünyaya dalıp gidiyorsunuz. Hem de hayal gücünüz ,ufkunuz genişliyor. Artık film dünyası böyle olacak gerçekten. Çocuklarımız 3 boyutlu filmleri izleyecekler. Zaten onu izledikten sonra diğer filmler çok basit geliyor, zevk alamıyorsunuz.

Türkiye’de yeni konseptte mağazalar açılıyor. büyük avmlerde bunları görmek mümkün Ankara 365 ve panora avm’lerde çok şık ve şirin yerler var. dizaynları farklı ağırlıkla doğal ürünlerin olduğu, içeriğiyle mağaza konsepti uyumlu...Mesela lush sabunları var, mağazası da sabunların renk, dizayn ve tasarımları da çok hoş…sabunlar pasta gibi rengarenk, yiyesi geliyor insanın. Öyle güzel şekil ve renklerle süslemişler ki çınar kesin pasta, kurabiye sanıp yemeye kalkabilir.
Amerika’da da bu tarz mağazalar çok fazlaydı. Artık türkiye’ye de geldiler. Sabunlar, kokular…içeri giriyorsunuz misss gibi kokuyor…benimde hoşuma gidiyor. zaten bu konuda epey yol aldık. mağaza dekorasyonu, dizaynları süper. çok farklı konsepte çok şıklar artık. kıyafet mağazaları bile aksesuarlarla hem vitrinlerini hem de mağaza içini süslüyorlar. yargıcı bunun için yurtdışından özel ürünler getirtiyormuş. 
yeni yılda sevdiklerinize güzel kokulu sabunlar, duş jeli, köpük ve kremlerden oluşan setlerden oluşan paketlerdem hediye edebilirsiniz. http://www.lushturkey.com/ ziyaret edin derim. locciante en provence, yves rocher diğer markalardan örnekler...http://www.loccitane.com.tr/45/2/4919/78040/ana-sayfa/home-yilbasi.htm

Hiç yorum yok