yeni kitaplarımız


Çınara kitap aldım yine…genellikle yaşadığımız durumlara uygun kitapları almayı tercih ediyorum. Mesela emzik bırakma…kreşe gitme…bez bırakma….tuvalet ve diş fırçalama alışkanlıkları….fazla tv seyretmeme…vurmama, kavga etmeme.. gibi öğretici, örnek hikayeler içeren. Nerdeyse her şeyi düşünüp hepsiyle ilgili kitap hazırlamışlar. bulmanız mümkün.
“Bay bay bezim”, “Atakan uyumak istemiyor, şeker yiyiyor, okula gidiyor” (benzer cemile serisi de var)..
“Okulda nasıl davranalım” kitabını aldım. Okula yeni başladık sevdirmek için özellikle bu konuya ağırlık vereyim diye düşündüm.…
“caillou”nun kitapları da çıkmış, iki kitapta ondan aldım. Tabii bu çizgi film eğitici, güzel ama epey bir ticarete dönüştü. Her şeyini çıkarmaya başladılar. Çınarda diğer çocuklar gibi çok seviyor caillou'yu.
İnternetten kitap bakmak bulmak görmek daha kolay…DNR’a bakıyorumda onca kitap arasında kayboluyorsunuz. Yorucu da. Aradığınızı bulmak çoğu zaman çok zor çünkü karışmış, birbirine girmiş durumda kitaplar. Özellikle çocuk bölümünde kitaplar öyle. Gerçi orada okuma mekanı yaratıp, kitapları inceleme, bakma ortamı oluşturmaları çok hoş ama biz ona da bakmayı bilmiyoruz tabii. Karıştırıp atıp bırakıyoruz. İnternetten bakmanız için öneri siteler:

Hiç yorum yok