bir ziyaret edin..

titizlikle hazırlanmış paylaşımcı bir site sizlere. Epey deneyimli, kaç senedir annelik üzerine kitubu .com adresinde yazı yazan arkadaşım birkaç aydır anne-babalara yönelik çok faydalı bir site açtı. Herkese ziyaret etmesini öneririm. http://www.nurturia.com.tr/
hazırladığı bu sitede bebekler ve çocuklar hakkında birçok şey bulabilirsiniz. Soru sorup, yanıtını alabilirsiniz. Ya da diğer soru-cevapları takip edip sizin yaşadıklarınızın ne kadar normal olup, bir sürü yaşayan olduğunu görebilir, deneyimlerden faydalanabilirsiniz.
Çok faydalı…paylaşımcı…seçici…güvenilir…
Artık bilgi toplumu ve global bir dünyada yaşıyoruz. İnternet bize birçok şeyi sunuyor bizde kullanmasını bilirsek tabii. Anne-babalarda bu sitelerden yararlanmalı diye düşünüyorum. Ne kadar çok şey aktarıp birbirimizle paylaşırsak o kadar az sorun yaşarız. bizzat annelerin ağzından kendileri anlatıyor, cevaplıyor. Çok gerçekçi yani. Öyle kitaplarda yazılanlar gibi uygulamada göremediğimiz şeyler yok burada. Herkes kendi deneyimlerini, çocuğunu anlatıyor. Takıldığı noktaları soruyor, paylaşıyor, fikirleri ve önerileri görüyor. Hepimizin çok işine yarayacağına inanıyorum. Doktora sormayı planladığımız birçok sorunun cevabı burada var.
Ayrıca buraya üye olarak kendi özelinize bir sayfada yapabilirsiniz .nasıl mı çocuğunuzla ilgili her türlü paylaşımlarımızı, resimlerinizi buradan yayınlayabilir yakınlarınızın görmesini sağlayabilirsiniz. Ben fotoğrafla ilgili bir sitede çınarın resimlerini yayınlıyordum yurtdışındaki akrabalarım girip bakabilsin, gelişimi takip etsinler diye. Gerçi şimdi bunun için farklı araçlar var ama bence bu sadece aileler için özel hazırlanmış, altlığı ona uygun bir site. Ziyaret edin derim. Ben sürekli girip okuyorum. Soru soruyorum. Özellikle çınarın ilk aylarında olsaydı süper yardımcı olurdu bana. İlk zamanlar daha fazla sorunuz, merakınız oluyor ne de olsa.
Ama kendi kullanıcı adımın altını henüz zenginleştirecek zaman bulamadım. Kullanıcı adım elifozkan…listenize ekleyebilirsiniz…

Hiç yorum yok