her telden

 Veda filmine gitmek istiyorum. Atatürk’ü anlatan kaliteli bir film sonunda izleyeceğiz herhalde.
 Türkmaxda yayınlanan bir kadın bir erkek süper…izleyin derim.
 Taklit ürünler sergisi: cepa avm’de.ilginç değilmi?taklit ürünler nerdeyse birebir orjinaliyle aynı. Saat, gözlük, takı vs. ayırt edene ödülde varmış. O kadar benzer yani.
 43 ülke arasında yapılan araştırmada girişimcilik konusunda Türkiye 33. sıradaymış. Oysaki ne fikirler, ne cevherler var. Ama insanlar nereden başlayacaklarını bilmiyorlar, finansman boyutunda takılıp kalıyoruz hep..
 Volkan konak cuma akşamları show tv'de çıkıyor. kaçırmayın süperrr….sevgilimmmm, aşkımmmm…diyorya ne kadar içten…işte budur diyorsun…..
 taylor swift çok hoş bir bayan. eminim kimse Paris Hilton kadar tanımıyordur bu bayanı. Oysaki başarılı ve genç insanları daha çok görsek tv ve gazetelerde ne güzel olur değilmi? Ben çok beğeniyorum. Hem kendisini hem de şarkılarını…
 Televizyon izlerken bu hava koşullarının azizliğine uğruyoruz bu aralar sıkça. Mesela geçen haftalarda hem de Ezeli izlerken dsmart yayını birden gitti. Hemen içerideki digitürk olan televizyonu açtık.Şaka gibi ama oda kesildi. İnanamadım. Paranla rezil olma böyle bir şey işte. Bizde eski yöntem anten çıkardık kanalı ayarladık görüntü kötüde olsa izleyebildik. Ya ne varsa eskilerde var…

Hiç yorum yok