büyük aşkım...


2 kasım bu kışın ilk karı yağıyor. Erken geldi bu sene kışşş…çokkk soğuk…

Bende çok mutluyum. Hayatımın aşkını buldum sonunda. Daha doğrusu aradığım aşkı buldum da denebilir.
Bana aşkım aşkım diye evde peşimde dolaşan ve sımsıkı sarılan bir erkek var. “aşkım kokma, bisey yok” diyor bu yakışıklı. Arada yanağımdan makas alıp “fıstık” diyor. Aman allahım insan başka ne ister ki. Ve ben ölünceye kadar onu bırakmam vazgeçmem ama o beni ilerde genç bayanlara tercih ederse bilemem. Yani bu bana olan aşkı ne kadar sürecek merak ediyorum zaten.
Bazen hayat size hayallerinizden bile daha güzelini sunuyor. Gerçekten ben bu kadarını hayal edememiştim, beni bu kadar mutlu edeceğini düşünememiştim. onu uyurken izlemekten, ona bakmaktan, öpmekten, koklamaktan hiç doyamıyorum.
babalar kıskanmasın lütfen. annelik çok özel.ebru şallı gibi eşim çocuğumdan önce gelir diyemiyorum malesef. çok anaç olduğum için çocuğum herşeyden önce gelir diyenlerdenim.
Ne kadar tatlı konuşuyor. Bıcır bıcır kelimeler ağzında başka bir şekillenip çıkıyor. Annem üşüdü deyip bana içeriden battaniyesini getiriyor. Babası hasta diye kendi ilaçlarından getirip içirmeye çalışıyor.
Anneannesine benim bluzlarımdan birtanesini beğenip alıp götürmüş. Çıkar bunu giyin demiş. Annemde gülüp sevince sinirlenmiş. Neymiş efendim ciddi olacakmış, kızmış anneme. Ellerini kaldırıp "püf offf "diyormuş…Annemle namaz kılıyor güya "amin" diyor. Annem kılarken üstüne çıkıyor.
bizi kendi sandalyesine oturtup saçlarımızı kesiyor. “Kesme istemiyorum” deyince “mam yapmıyom, bisey yok, kızma” diyor. Kremler sürüyor. Bana makyaj yapıyor. Muayene ediyor doktor aletleriyle. Bilmediği bir şey yok. Neler, neler…çok eğlenceli. hiç boş kalmıyorsunuz, bütün gün oyunlar, koşturmaca.vakit nasıl geçiyor anlamıyorum.
Televizyonda çocuk programı izliyoruz. Çocuklara soruyorlar. Issız adaya yanında annenimi babanımı götürmek istersin? Tabii çınara sordum bende hemen. “anne” dedi. Babası bozuldu))elimden tutup mutfağa götürüyor. Ne istiyorsun oğlum diyorum. “bisey” diyor. Ne olursa yani. Özellikle ıvır-zıvır. Bişey işte.
Hiçbirşeyi unutmuyor. Babası bir emzik almıştı her taktığında babam aldı der. Her şeyi böyle hatırlıyor. Dedem aldı, anneannem aldı. şimdiki çocukların hepsi böyle.
Geçen gün parkta çocuklar maytap patlatmış. Korkmuş tabii sesinden. Eve geldi bize anlatıyor. Ağbiler patlattı, parmağını sallayıp kızmış onlara. "kızdım"diyor. 
Çok tatlı çok…eminim herkesin çocuğu böyledir. Hepsinde ayrı hikayeler vardır. Marifetleri süperdir. Hiç büyümesinler değil mi?….
Tabii hep böyle hoş olmadığı anlarda oluyor. bu kadar sevginin arasına bir şeyler girmemesi mümkün değil. Oğlum önce burnumu yırttı. 1 hafta burnumun üstü kırmızı gezdim. Hafta sonu da gözüme bir şey soktu, kör oldum sandım. Epey acıdı gözümü açamadım. Halen içi kırmızı, kanlandı. Nazarlık tabii bunlar. Oğluşumun bana hatıraları. Olsun onu çok seviyorum…
nilüferin büyük aşkım şarkısını ona söylüyorum.
Büyük aşkım….
Kucağını aç bana
Kollarına al beni
Çok aradım zor buldum
Artık bırakmam seni
Sımsıkı sarıl bana
Bir yudum yaşat beni
Unutmak istiyorum
Kollarında her şeyi
Öyle mesut etki
Tatlı sözlerinle…………...
Öldür gözlerinle
Öp beni büyük aşkım
Büyük aşkım büyük aşkım
Yıldızlar kayarken
Akşamın koynunda
Martılar kıskansın
Uçur beni büyük aşkım……….

2 yorum

  1. elif hanım aşkınızla size ömürrrrrrr boyu mutluluklar dilerim.iyiki aşkınızı buldunuz.Ama sıkı tutunda büyüyünce kaçmasın olurmu :)

    YanıtlaSil
  2. canım ne yaparsan yap oda kendi aşkını bulup kaçacak..

    YanıtlaSil