sosyal ve kültürel


IN: bu ayın in'i FLASHFORWARD dizisi…lost’tan sonra bu dizi gündemde…izleyenler güzel olduğunu söylüyor. konusu ilginç. insanlar 2 dakika bayılıyor ve ayıldıktan sonra o süreçte herkesin başına gelenleri anlatıyormuş. merak ediyorum henüz izleyemedim. Dijitürk veriyormuş.
http://www.ekavart.tv/ sanatı buradan takip edebilirsiniz…http://www.vdg.com.tr/magazine_last.asp?m_id=3 inci Aksoy röportajı güzeldi. her kadının bir katviziti olmalı diyor. okuyun derim...
Sinema da 2012 filmi var. Bakalım kıyamet kopacak mı?2 senemiz kaldı.
AVATAR diye sinema tarih yaratacak bir film çekilmiş. animasyon olmayan, ama hem 2 hem 3 boyutlu olarak hazırlanan tek filmmiş. 4 yılda çekilmiş. Yeni bir teknoloji yani. Aralıkta geliyormuş. http://www.hurriyet.com.tr/pazar/13004258.asp
Paşabahçede çocuklar için ahşap tabureler gördüm. Bir dönem çok aramıştım. İnternette bir site bulmuştum fakat epey pahalı gelmişti.
http://www.woodforkids.com/Tr/basamaklar_tr.htm
Paşabahçedekiler hem uygun hem zevkli. Ayrıca duvara yapıştırmak için stikırlar var. çok güzel resimler, kahramanlar…Şirin hoş farklı resimlikler var…Bakmanızı tavsiye ederim.
Herkese iyi bayramlar.... bol gezmeli, keyifli bir tatil diliyorum. Her şey gönlünüzce olsun…

Hiç yorum yok