Yeni çıkan şarkılardan…


Şehir içinde arabayla seyahat etmenin en güzel tarafı radyo dinlemek herhalde. Son çıkan şarkıcıları şarkıları radyodan takip edebiliyorum. 
İlginç bir ses…Halil Sezai Paracıkoğlu…yeni duydum. farklı bir tarzı var. “isyan” şarkısında yorumu da ilginç. Sürekli radyoda şarkıları çalıyor. Kim diye araştırınca oyuncu olarak tanıdığım birini gördüm ve şaşırdım. İncir reçeli filmini henüz izleyemedim onda da başrol oynamış. Ama daha önce birçok kez tv de görüp tanıdığımız biri zaten. İnternette tarama yapınca çok meşhur olduğunu ve bir sürü hayranı olduğunu gördüm.  Ben geri kalmışım özetle. Tabii çoluk çocuğa karışınca klipleri, yeni çıkanları pek takip edemiyorsunuz. İşe giderken radyo sayesinde takip ettiklerim bunlar.
Bu ara Mustafa Ceceli’den eskiden Kayahandan dinlediğimiz “Sensiz olmaz” şarkısı favorim. Çok güzel yorumlamış farklı bir tarz olmuş özellikle müziği çok güzel.
Kenan Doğulu’nun “doktor”şarkısı çok hoş, eğlenceli…bu iki şarkıda da İskender paydaşı görüyoruz. İkisi de başarılı tebrikler hepsine…
Gruplardan da Zakkum’dan  “Anason kokarken sofralar” şarkısı popüler herhalde. Sürekli çalıyor. Sözleri anlamlı…
“…Anason kokarken sofralar
Yaşlandırıyor seni aynalar
Her geçen yıl birer birer masadan eksiliyor dostlar
Sessizce aktı gitti yıllar,
Seni hiç uyandırmadan,
Ve bir sabah uyandığında,
Kalmışsın tek başına”
Seksen dört adlı grubun “şimdi hayat” şarkısı sözleri itibariyla hoşuma gitti.
“….Ben bu yolda tekrar yürümem
Artık buralardan geçemem
Ben bu yaştan sonra ne kara kaşa göze
Ne de selvi boya hiç gelemem…..”
Kadınlardan Funda Arar ve Sıla başarılı iki yorumcu. şarkıları da radyoda sürekli çalıyor şarkıları hiç bıkmadan dinlenilebilen iki şarkıcı… 
Farklı şeyleri seviyorum. Sizde farklı ve başarılı bulduğunuz, gördüğünüz şeyleri paylaşmanız dileğiyle….


Hiç yorum yok