ankara'dan yaz okulları

Benim çocuklarımla ilgili esas sorunum okul kapanınca başlıyor. Küçükken ayrı sorunlarla karşılaşıyorsunuz,  okul çağında başka…şimdi de tatillerde ne yapacağız? diye kara kara düşünmeye başladık ebeveynler olarak. sanırım çalışan anne babaların sorunudur bu. Çocuklar her haliyle masum. Ama çalışan annenin nimetlerini! çekmek zorunda kalıyorlar.
Okul kapanıyor hoppp yine okul…ismi değişik de olsa sabahtan akşama kadar okul…Hele de çocuklarınız yazlığa, akrabalara falan gitmek istemiyorsa…nerdeyse 3 ay…ara ara tatillere gitsek 1 ayı atlatsak da diğer 2 ay kesin tek çözüm yaz okulları. Üstelik ücretleri de hiç azımsayacak kadar. 


Bakıcı tutsan ayrı dert…birkaç aylığına. Üstelik evde televizyon seçeneğinden başka alternatif yok. Üstelik iki kardeşin anlaşamadığını da düşünürsek en iyisi okula göndermek…en azından yaz okulunda yüzme var…açık hava var…
Çınara bir aydır yaz okulu araştırması yapıyorum. her yıl yeniden tara, karar ver…zor oluyor. Hepsinin içeriği programı farklı. Bu sene İngilizce öğrenme ağırlıklı yaz okulları ilgimi çekti…benim baktıklarım tüm gün olanlar…günde birkaç saat, birkaç gün farklı alternatif sunanlarda var…en güzel tarafı haftalık gönderebilmeniz. 1, 2, 3 hafta ne kadar isterseniz...
Karar vermek zor oldu ama sonunda verdim. Tabii aşağıdaki liste yine Ankarada Çankaya bölgesi ağırlıklı…sanırım tüm ankara’da yazamayacağım kadar çoktur.
4. gölbaşı, tedaş, http://www.yazokulutedas.com/   
6.müjdat gezen yaz okulu…http://www.ankaramsm.com/yazokulu.html
8. mini town / beysukent     (telf: 225 41 67)
11.http://www.jas.com.tr/tr/?page_id=1834

->

Hiç yorum yok