çınarla hallerimiz

Yoğun bir haftasonuydu.Çınar bu haftayı anneannesinde geçirdi. Halinden de memnundu. 1 haftamızı geçirdik. Annem onu da alıp komşu komşu geziyor)) keyfi yerinde yani. Ama akşamları gittiğimde bana sitem yapmadan da durmadı. “sen beni bıakıp ise gittin, ben yalnız kaldim, hasta oldum” “ise gitme yalnız kalıyom” gibi….birde iştahlı iştahlı anlatıyor, hiç susmadan.
Neyse Cuma akşamı evimize geldik. Cumartesi doktorumuza gittik. Hafif grip olmuştuk. Bu aralar gripten iştahımız kesildi ve kabızlığımız arttı yine. Doktora gideceğiz yaparken çok acı çekiyor.
Neyse ki doktor gelişimini beğendi. Kilomuz 94,6 boyumuz 14,6 olmuş.
Doktordan sonra panorada oyun merkezine gittik, biraz oynadık orada. Oyuncakçıya girdik beğenip oyuncak getiriyor bana al diye. Başladık yani. Bir iki tanede aldık. Yanıp sönen uzun sopalardan çok hoşlanıyor bu aralar. Hamur oynamayı da çok seviyoruz.
Ordan da akşam makbule annesine(eski bakıcısı) gittik. Çok sevindi tabii. Berfin ablasıyla çok iyi anlaşıyor. Bir kudurdu oynadı. Dans edip durdular.
Pazar akşam üzeride arkadaşlarla ankamallde buluştuk. Çocuklara yönelik oyun alanı çok küçük ve yetersiz. o kadar büyük olmasına rağmen. Nasıl kalabalıktı üstelik. Sonra çınarın tuvalet krizine yakalandık. Yaklaşık 15-20 dakika bir mağazanın soyunma kabininde tıkalı kaldık. Zor bir durumdu.
Neyse özetle hareketli bir haftasonu geçirdik. bizim canımız çıksa da yorgunda olsak çınarı eğlendirmek için her şeyi yapıyoruz. Yeter ki sıkılmasın, mutlu olsun diye…ebeveynlik zor iş…

Hiç yorum yok