zaman akıp gidiyor

Yazacak ne çok şey var. Ve yine söylüyorum zamanım yokkk. ama bu sefer ağlaya ağlaya haykırıyorum. Böyle kendimi kaptırıp koyuversem saatlerce yazsam. Bölünmeden, kesilmeden, parçalanmadan…direk… Bölünmüşlük her şey için kötü bir duygu. Yarım kalmışlık hissi uyandırıyor. Sonra tamamlamaya çalışıyorsun ama yama gibi oluyor işte tam ve güzel olmuyor.
Ne zaman???ne zaman???çınarın neden?i gibi oldu bu. Ne zaman yazmaya zamanım olacak?bu sorunun cevabıda bende biliyorum. Ama çözüm bulamıyorum. Son zamanlarda azaldı yazılarım nedeni malum işte çok yoğunum ve zamanım kalmıyor. Evde benden ilgi bekleyen iki kişi var. Ev işleri cabası. Lütfen nasıl yetiştiğinizi, püf noktalarını bana da anlatın.
Özellikle çocuklarla ilgili konu başlıklarım yazılı, altlarını doldurmamı bekliyor. Maalesef ben araştırmadan, okumadan ya da kendim deneyim sahibi olmadan çok hızlıca geçmek istemiyorum. Doktora soru-cevaplarımı bile tamamlayamadım üstelik. Üzgünüm…

2 yorum

  1. sızın Yazmadıgınız Halınız buysa Yazmıs halnızı tahmın edemıyorum.Elif Hanım yeterınce aydınlatıcı bılgıler sunuyorsunuz saolun sızın sayenızde blogda aramak ıstedıklerımıze sahıp oluyoruz.tesekkur ediyor takıpcınız oldugmuzu bılmemnızı ısterım SAYGılar..

    YanıtlaSil
  2. bilal beye katılıyorum elif hanım daha ne kadar yazacaksınız.şunu belirtmek isterim kendinizede zaman ayırmalısınız sanırım.kendi sağlığınıza dikkat etmelisiniz diye düşünüyorum.bizi yazılarınızdan mahrum etmeyim bize bu kadarıda yeter.sağlığınızı bozup sizi bizden ayırmayın kendi adıma söyleyeyim bana yeter.yazılarınızın devamını dilerim.sağlıklı mutlu bir hayat eşliğinde tabiii :))

    YanıtlaSil