yazmakkkk......

Blog benim yazarlık hevesimi gün yüzüne çıkardı. İçimde yazarlık varmış da haberim yokmuş. Sürekli gece yatınca ne yazacağım diye düşünüyorum aklımda hep yazmak var. İşte boş kaldıkça yazıyorum, çok daha fazla zaman ayırıp çok şey yazıp paylaşmak istiyorum. Çok istekli ve hevesliyim. Komik ama kendime ses kayıt cihazı almayı bile düşündüm. Gece yatınca aklıma gelenleri bazen üşenip kalkıp yazamıyorum sonra da unutuyorum üzülüyorum diye….
Sizlere sadece annelik ve kadın olmanın yanında moda(giyim-kuşam), dekorasyon, tatil-gezi, alışveriş, sağlık, doğa-çevre, eğitim gibi hepimizin hayatının içinde olan özellikle bayanların ilgi alanına giren konularda da yazmak istiyorum.
İNDİRİM ZAMANI GELDİ DE GEÇİYOR….. Gerçekten yaz sonuna gelirken bazı fırsatları kaçırmamak lazım. Ben indirim zamanı ihtiyaçlarımı alıyorum, böylelikle sonraki sene rahat ediyorum. Özellikle outlet alışveriş merkezlerinde indirimler daha iyi oluyor.
ANKARA’DA Optimum AVM güzel gerçekten. Mağaza isimleri yazsam çok mu abartmış olurum acaba bilemiyorum…Hoş hiç yorum yazan girip bakanda yok ya bloğuma. Biraz reklamımı yapmam lazım…
CEPA AVM’nin önünde lunapark da eğlenceli ve güzel…..Çılgınlık arayanlara…
Açık hava sinemasını çok seviyorum. Odtü’nün Vişnelik tesislerinde önümüzdeki hafta böyle bir imkan sunuluyor(bedava). Programı şöyle:
27-29 Temmuz 21.00 Devrim arabaları(gidememiştim çok sevindim)
28-30 Temmuz 21.00 Sonbahar
Ümitköy’deki Park Caddesi çok moda…Gerçekten açılan mekanların mimarileri ve dekorasyonları çok hoş. Bazı mekanlar bana Amerika’daki pub-cafeleri anımsatıyor.
İncek’de Çardak restoran çok hoş. Bahçesi çok güzel yemekleri de. Özellikle ciğer sevenlere tavsiye ederim.
(İş arasında acele yazdım aklıma geldikçe Ankara’daki hoş ortamları ekleyeceğim…)

Hiç yorum yok