çocuklara farklı kurslar….

-->

 Çocuklar için farklı sporlar çıkmış. 
Kangoo jumps, kids box, kids capoeıra gibi çeşit çeşit yeni spor dalları mevcut…. Bu spor dalları için de  http://www.grenada-life.com/menu-3-cocuk adresine bakabilirsiniz...
*Kangoo jumps da kanguru sıçrayışı gibi zıplayarak yapılan bir spor sanırım. Özel ayakkabısı var. Çok sağlıklı bir spor deniyor. İlgimi çekti çünkü çınar sıçramayı çok seviyor. İlgisini çekebilir diye düşündüm.
 http://www.kangurusicrayisi.com/kangoo-jumps/kangoo-jumps-nedir.html
*kids capoeıra da brezilya kökenli bir savunma sporuymuş. Ben biraz karateye benzettim.
*Hip hop bile var. Bu da dans isteyenlere….
Biz henüz bunlara geçemedik. Bakalım hepsini biraz biraz deniyoruz.
      














Geçtiğimiz yıllarda buz pateni, basketbol, at biniciliği, yüzme, yoga kurslarından sonra şimdi de tenis, piyano, bateri ve dans kurslarını deneyeceğiz. Çınar dansı çok istiyor, seviyor evde yapmaya çalışıyor… 
      Ama bizimki üşengeç mi desem ev kuşu mu? Öyle bir kursa henüz 1 aydan fazla gittiğimiz olmadı.Deniyoruz sonra gitmek istemiyor.
Futbolu da düşünüyorum. Bilemedim ki hangisi ilgisini çeker, sever. Eskrimde güzel ama onun için daha küçük.  Böyle yazınca epey kursa gönderdiğimizi de fark ettim.
Hafta sonu Tenise başladık çok sevdik şimdilik…bakalım ne zamana kadar sürecek? Tenis için önerimiz:
http://www.efeguraytenis.com/ deneme dersleri mevcut…
Spor çok önemli…mutlaka bir kültür, alışkanlık olarak küçük yaşta başlamalı ve yerleşmeli deniliyor. bir şekilde enerjisini atması ve sağlıklı olması için şart. O kadar çok dal var ki. Karar vermek zor. Ayrıca sanat kursları da var tabii…müzik aletlerinden tutun da dramaya kadar….
Büyüklerde de zumba modası var…hem dans hem spor bir arada….
Herkese bol sağlıklı sporlu günler dileğiyle….

Hiç yorum yok