SÜPERRRRR ANNELERRRRRRRRR


AHLATLIBEL’deyiz….ÇOK HOŞ…anneler ve çocukları. Tam bir güzellik… süper tatlı bebekler...3'ü kız. bilmem artık:))) (tabii benim haylaz oğlum  sırtıma çıktı ve görünmüyor.resim çekilmek zor onunla) ela bebeği nasıl seviyor zaten. onu görmeye gittik.
çınarın kız hayranlığı da başladı. kız kavramını, cinsiyet farklılığını farketmiş durumda. sınıflarında bir kız var merve adı da. geçen gün bana "merve kızı anlat" dedi. "çokkk kızzzz" mış o.güldüm çaktırmadan. çok kız nasıl oluyorsa artık...kızların kız olduğunu vurguluyor sürekli. farklı olduğunumu anlatmaya mı çalışıyor bilemiyorum.
12 Haziran 2010'da çok özel bir gün. oğlum ilk kez bir kıza aşık mı oldu anlamadık ama hayranlık duydu diyebiliriz. gerçi ben göremedim. annem ve babasıyla eve çıkarken asansörde 11-12 yaşlarında çok güzel bir kıza rastlamışlar. çınar gitmiş kızın ellerini tutmuş öyle hayran hayran dikmiş gözlerini hiç ayırmadan ona bakmış öylece birkaç dakika. hipnoz olmuş gibiymiş. biraz utanmış da. çok gülmüşler...görmek isterdim...
geçende internetten amerikadaki kuzenleriyle konuşuyoruz. çınar Lara için bize döndü "çok kızlar onlar" demez mi? selin lara kardeşler onları öyle iki kız görünce demek ki...arkasından da "ben kızları severim" dedi:)))))

Hiç yorum yok