paşam...

*Kreşle arası iyi. Sevdiğine çok mutlu oluyorum. Epey bir aktifler hergün bir sürü şey yapıyorlar. Çok şey öğreniyor. 23 nisanda tişörtünü boyayıp onu giymişlerdi. Anneler günü için epey etkinlik yapmışlardı. Kreşe çağırdılar bizi. Cd hazırlamışlar tüm çocuklar annelerine bir şeyler söylemiş çok güzel. Hatta o cd’den herkese çoğaltmışlar verdiler. Çınarda “seni çok seviyorum anneciğim” demiş. Nasıl duygulandım. Gözlerim doldu. İnanılmaz bir şey. Hepsi çok tatlıydı. Sonra bize gösteri yaptılar, ikramlarda bulundular. Ayrıca çiçek, yaptıkları anne resimlerini ve birde boşlukları olup annesiyle ilgili sordukları soruların cevaplarının yazılı olduğu bir metin verdiler. Süperdi gerçekten. Çınar çok komik cevaplar vermiş. Annenin en sevdiği yemek vs. gibi sorulara. Ama doğru ve iyi yanıtlarda vardı.
*Çınar 19 mayıs’da sinemaya götürün beni diye tutturdu. Geçen Pazar günü gazete ekinde shrek üç boyutlu filmin afişini vermişlerdi. Bizde daha o gelmedi dedik ama anlayana. O yüzden vizyonda olan "ejderhanı nasıl eğitirsin" üç boyutlu filme götürdük. Ben pek umutlu değildim durmaz diye düşündüm ama çok sevdi ve tam 2,5 saat kaldı. Yine gelelim diyor. Sevdi sinemayı.
*Çınarı Smart play’e bırakıyoruz. O da bizde mutluyuz. Trambolin de bir zıplıyor ki bu ara en sevdiği şey. Bu konularda çok titiz olmama rağmen özelikle 365 dekini çok güvenilir buluyorum. O yüzden abone olduk daha indirimli oluyor. Bir buçuk saatliğine bırakıyorsunuz genç ablalar var ilgileniyorlar, oynatıyorlar ve rahat rahat ya alışveriş yapıyorsunuz ya da kahvenizi içiyorsunuz.
*23 nisanda avm’de yüzünü boyadılar. Eve gelince aldığı uğur böcekli araba yastığı ile pozlar verdi. Avm’lerde çocuklara yönelik etkinlikler sıkça oluyor. Bizde oralardayız tabii. Kentparkda güzel bir yer yapılıyormuş, epey anlattılar yakında açılacakmış.

Hiç yorum yok