arayıpta bulamadıklarım

*Çınara aldığım kremlerin kokusu pek hoşuma gitmiyor. hatta hiç beğenmiyorum. bebek kokusu vardır ya hani şöyle içinize çekersiniz, çok hoşunuza gider. nerden bulucan ki demeyin. almanyadan getirmiş bir arkadaşım aynen öyle kokuyor. çınar artık büyüdü, bebek gibi kokmuyor. Ama yine de çocuk. şöyle öptüğümde mis gibi koksun istiyorum. Ülkemizdeki bütün markaları denedim. Birçoğu yabancı marka olduğu halde hoş kokmuyor. Muhtemelen "kokusuz olması daha iyi, özellikle kokusuz yapıyorlar" diyor olabilirsiniz. Ama eltimin amerikadan getirdiği ve kendi kullandığı bebek kremlerinin hepsi doğaldı ve  çok hoş kokuyordu. almanyadan  gelen bahsettiğim kremde bebek losyonu. zaten dikkat edin yabancılar hep mis gibi kokar. parfümlerimi, yumuşatıcılarımı nedir bilmiyorum. kalıcı ve hoş. insanın içini ferahlatan. ama biz o kadar para bayılıp alıyoruz hiç öyle kokmuyoruz. tabii doğal kokulardan bahsediyorum. neyse resmini gördüğümüz kremi çok beğendim. Tanıdık bulursam ısmarlayacağım tekrar. İnternette alışveriş sitesinde buldum ama kargo falan almanca anlayamadığım için cesaret edemedim. özetle hafif, sabun gibi kokular çocuklar için uygun olabilir diye düşünüyorum. tabii doğal maddeler içeren özellikleri olması kaydıyla.
http://www.germandeli.com/bebeyoungcare.html
*Çocuklara özel antibakteriyel ayakkabılar üretilmiş. “Ürünlerimiz de aynı zamanda çocuklarımızın sağlığını tehdit edecek hiç bir kimyasal madde bulunmamaktadır. Amacımız çocukların daha sağlıklı ayakkabı giyebilmesidir" diyor vicco ayakkabı sahibi. Detay için aşağıdaki sitelere bakabilirsiniz.
http://www.iha.com.tr/haber/detay.aspx?nid=116143&cid=10
vicco ayakkabının birçok şehirde satış noktası bulunuyor. Daha önce almadım ama denemeyi düşünüyorum. Hele de oğluşumun ayakları böyle hızlı büyürken. daha biri eskimeden diğerini almak zorunda kalıyoruz.
*Funky land benim ürünlerini çok beğendiğim bir marka. Çok şirin ataç, resim çerçevesi, magnetic, tabak altlığı gibi malzemeler üretiyor. eskiden paşabahçede satılıyordu ama şimdi yok. D&R store halen satılıyormu bilmiyorum ama son baktığımda orada da yoktu. adresi:
çok şık ve sevimliler. Üstelik kırılmaması, hafif olması da hoş. malzemesi çok kullanışlı.
Bu ara aradığım daha önce satın aldığım şeyleri bulamıyorum. Mesela pipetli akıtmayan bardak. Süper bir şeydi .ama sanırım artık gelmiyor türkiye’ye.

Hiç yorum yok