Ankaradan… her telden…

*Hamamönünü görün derim ben en kısa zamanda gideceğim. Gazetelerde reklamını görüyorum sürekli, altındağ'da kaleye yakın sanırım. Beypazarı gibi evleri restore etmişler gidip görmeli. ankara'da gidip görülecek çok fazla alternatif olmadığını düşünürsek. Ankara’nın halen turizmde neden bu kadar geri kaldığını anlayamıyorum. Bakanlık burada, potansiyelde çok var. Olmasa bile artık bir eğlence merkezi(disneyland gibi), dev akvaryum, buz müzesi gibi yeni yerler açarak da turist çekmek mümkün. Ankara’da çok güzel tarihi ve kültürel potansiyel olduğunu da biliyorum.  ilk çağlardan kalma yerleşimlerin olduğu ankara. bir tek beypazarı kendi değerini yaratıp turistik oldu. Bakalım diğer yerleri ne zaman ve kim keşfedecek?  
*Balgatta mangalevi açılmış. Çok güzel etleri ve ekonomik. Çok kalabalık. Sıra bekleyebilirsiniz bile. Kaliteli yerler her zaman fark ediliyor…

*Yerli malı dizisi süperrr…evli ve çocuklu’yu izlerdik eskiden. Ondan uyarlanmış. Tabii tam bir türk versiyonu olmuş, oyuncularıyla çok da hoş olmuş.biraz fazla abartılıda olsa komik.
*Oyuncak kütüphanesi projesi başlatılıyormuş ne hoş değil mi? Ankarada da gerekli böyle bir şey. Oyuncağı olmayan bir sürü çocuk var. Oyuncaklar çocukların dünyası. Her çocuğun hakkı. Umarım sonuçları çok başarılı olur. Çınarın kullanmadığımız tüm eşyalarını ben zaten etrafımda kim varsa dağıttım elden ele dolaşıyor eşyalarımız. Herkes yararlansın istiyorum. birkaç ay kullanıp sonra kaldırılıyor verilen paralara da yazık ama ihtiyaç olunca yinede alınıyor. bu yüzden en iyisi yardımlaşma. kullanılmış 2. el bebek eşyaları satan bir mağazada var ankarada. daha öncede yazmıştım. ben gidip bakamadım ama birlik mahallesinde diye biliyorum. belki yararlanabilir.
*Tasarti.com’a tasarımlarınızı gönderin…kendi tasarımınız yapıp bastırabilirsiniz.
*Çınar alem çocuk. Geçen otoparka giriyoruz para kesen adama bir şey deyip duruyor. Sonra anladık ki “yakışıklı” diyormuş. Daha neler neler(artık not alamadığımdan unutuyorum). Tabii kendi telaffuzuyla dinlemek lazım. Çok güldük. Okulunu da seviyor gitmek istiyor ve ben buna çok mutlu oluyorum.
*Bu aralar öyle yoğunum ki en çok kitap okuyamayışıma ve siteme bir şeyler yazamayışıma hayıflanıyorum. Zamanla yarışıyorum. Üstelik yazma semineri programına kayıt oldum, başlayacağım. Kendimi bu konuda geliştirmem gerektiğini düşünerek yazıldım. tabii nasıl yetişeceğimi bende merak ediyorum. artık genç olmadığım kesin enerjim ve gücüm bitiyor. ne çok şey yapmak istiyorum ama birşeylere öncelik verip tercih yapmalıyım bunuda biliyorum. benim gibi olanlara kolaylıklar diliyorum.

Hiç yorum yok