Madalyon Et Tadım Etkinliği (15 Ekim 2017, Çayyolu, Ankara)


Gülo anne mutfakta daveti ile Madalyon et’e gittik. Bloggerlar olarak yeni açılan mekanın yemeklerinin lezzetini tattık.  

Madalyon Restoran  Ankara Çayyolu Arcadium AVM’nin dış cephesinde açılmış yeni bir mekan.Yeni açılan lüks mekana özellikle et yemek ve ete doymak için gidilebilir. Ünlü  şef Baron Meshkin yıllardır çeşitli yerlerde çalışmış. Ankara gurmeleri ve mutfağa düşkün olanların çoğunun tanıdığı biri. Dünya mutfaklarını da bilen çok lezzetli sunumlar yapan Baron bizi de çok iyi ağırladı. Yediğimiz her şeyin tadı damağımızda kaldı.


Restoran gerçekten ferah, büyük ve çok şık dekore edilmişti. Salata ve meze çeşitleri oldukça fazla. 

Biz yemeğimize salatalarla başladık. 3 çeşit salataların hepsi birbirinden farklı ve çok değişik tatlar içeriyordu. Şefin Nefis Salatası (4 Peynirli), Fiesta Salatası ve  Dana Montecarlo  salatalarından denemenizi tavsiye ederim.

Daha sonra herkesin değişik seçtiği ana menü olan etlere gelmişti. Dana kaburga, Newyork steak ve Ata kule dana bonfile hepsi birbirinden lezizdi. Özellikle dana kaburgasına bayıldım. Hafif yağlı çok lezzetliydi.

Ardından tatlılar geldi. Şoko Mus, çikolatalı mus ve tabanı bisküvili bir cheesecake. Yanında karayip meyveli ya da vişneli kendi yapımları bir dondurmayla servis ediliyor. Diğeri Monika. Elma tartlı cheesecake üzerinde vanilyalı sos. Çarkıfelek meyvesiyle yapılan sarı dondurma ise farklı bir lezzetti.
 

Bizi davet eden Gülten hanıma, restoran sahibine ve özellikle bizi ağırlayan Şef  Barona çok teşekkür ederim….


Bu güzel lezzetler için Madalyon et çok yakınınızda…


Koru Mahallesi, 2432.Cadde  Arcadium AVM No: 192 Çayyolu/Ankara
Telefon:(0312) 819 06 06

1 yorum

  1. Canım beni kırmayıpgeldiğiniz ve beğendiğiniz için ben teşekkür ederim.Çok güzel bir yazı olmuş emeğine ve yüreğine sağlık .Kocama sevgiler.

    YanıtlaSil