ANKARALI BLOGGERLARLA İFTAR YEMEĞİ….

        Blogger arkadaşımın “Bir Buket Meyve” firmasıyla birlikte organize ettiği  iftar yemeğine davet edildim.  İlk kez Ankaralı bloggerlarla bir yemekte buluşma şansım oldu.  Mekan çok güzeldi.  Ankara Üniversitesi Tandoğan Kampüsü  Fen Fakültesi  içindeki  Akademi restorandaydık. Yeşillik ve doğanın içinde, açık havada iftar açmak yazın ve ramazanın en keyifli hallerinden…
        Yemekte birbirinden değerli , yıllardır yazan,  10 Blogger arkadaşımla beraber olmak beni çok mutlu etti. Hepsi  birbirinden aktif, bilgili, pozitif, çalışkan kadınlar. Yıllardır aynı dili konuşan bir grubuz. Hepimiz bildiklerimizi paylaşma derdindeyiz.  Sanki kendimden, yakınım olan birileriyle birlikte gibiydim. Uzun zamandır okuyup da merak ettiğim kişilerdi bir çoğu. Bir Buket Meyve’nin kurucusu Tülay hanıma ve diğer ilgili arkadaşlara, böyle bir organizasyon düzenledikleri ve biz bloggerları bir araya getirdikleri için tekrar çok teşekkür ediyorum.
         İftar Yemeğine bizleri davet eden firma,  3 yıldır hayatımızda olan Ankaralı bir firma. “Bir Buket Meyve”. Sağlıkla lezzeti  buluşturmuş bir firma.  Hem de görsel bir şölenle. İşini iyi yapan, kaliteli ürün kullanan her firmayı alkışlıyorum…Çünkü hizmet sektörü ve özellikle gıda zor bir iş. Özel emek ve çaba istiyor.
              Bir Buket Meyve iftar sonrası tadımlık için çok güzel bir meyve sepeti ve çikolata getirmişlerdi. Sepeti masanın ortasına koyduk. O kadar güzel görünüyordu ki. Doğrusu internetten sık sık gördüğüm, tadlarını gerçekten merak ettiğim bir üründü. Firma kurucusu ve yetkilileri bizlere ürünlerinin özelliklerini, nasıl yaptıklarını, nelere dikkat ettiklerini anlattıkça görüntüleri gibi tadlarının da çok lezzetli olduğunu düşünmüştüm. Firmanın ismi de dikkatimden kaçmadı. Tülay hanım kendi gibi zarif ve güzel bir isim bulmuş.
              Bir Buket Meyve’nin getirdiği çikolatalar ve meyve sepeti  iftar sonrası damaklarımızda müthiş tatlar bıraktı. Özenle hazırlanmış, yemeğe kıyamadığımız bir dizaynla, teker teker çikolataya batırılmış muzları, çilekleri, kirazları ve ananasları bir güzel yedik.  Çikolataları da  çok güzeldi. Özellikle o kocaman çiçek ananasların görüntüsü çok şirindi. Çocuklara kurabiye kalıplarıyla ananasa şekil verip sunma fikrine de bayıldım. Görsellik çok önemli bir sanat. Çocuklar için bile. Hatta onlar bizden daha meraklı ve hoşlarına gidiyor. Çikolata ve meyve karışımı  özellikle çocukların çok hoşuna gidebilir ve onlara meyve yedirmenin güzel bir yolu olabilir…
              Siteye http://www.birbuketmeyve.comadresinden ulaşabilirsiniz. Gazetede haberimiz de çıkmışJ
http://www.haberankara.com/haber/10834/bir-buket-meyveden-blog-yazarlarini-bir-araya-getiren-iftar-yemegi.html
               Açıkçası Ankara’da taze meyvelerle ve kaliteli çikolatasıyla bizleri ağırlayan bir firma var. Uzakta değil, siparişleriniz anında hazırlanıp en kısa sürede size ulaştırılıyormuş.  Herkese bu tadları denemelerini tavsiye ederim. Üstelik bir çiçekten çok daha güzel bir hediye alternatifi olabilir.  O kadar şık tasarım ve güzel sunumları  var ki… “Bir buket meyve” sevdiklerinizin damağında ve kalbinde iz bırakan, unutulmayacak bir hediye neden olmasın?
-->

2 yorum

  1. Bir Buket Meyve benimde hediye alternatiflerim arasında yerini aldı.Yazınız için de elinize sağlık.Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. Elifcim yediğim o güzel hoş kokulu nefis ananası bana tekrar hatırlattın,gerçekten çok güzel bir gece oldu ,birlikte iftar sofrasında olmamız beni çok mutlu etti.

    YanıtlaSil