Mompery.com, anneleri de bebekleri gibi sımsıcak saran bir site!


Trendyol’da tecrübe kazanan gençlerin Einstein’ın “Ancak başkaları için yaşanan bir hayat, yaşamaya değer bir hayattır. ”sözünden yola çıkarak oluşturduğu Mompery.com’a üye olduğunuz anda 20 TL hediye çeki ve ilk 100 TL alışverişine 20 TL indirim kuponu kazanma şansınız olduğunu biliyor muydunuz?

“Mutlu Çocuk Mutlu Aile” sloganıyla, anneleri ve anne adaylarını mutlu edecek %90’a varan indirim fırsatları da karşınıza çıkıyor. Artık bebek bezi, biberon, çocuk giyim, hamile ürünleri, bebek arabası, bebek şampuanı gibi ürünleri almak için mağaza gezmeye son! Bebeklerinizin rahatlığına ve şıklığına değer katan ürünlere yer veren bir site olan Mompery, her 3 günde bir yenilenen butikleri ve her sabah 7’de açılan yepyeni ürünleriyle alışveriş keyfini ayağınıza getiriyor.

“Bebeğiniz ve siz bizler için önemlisiniz” diyen site içinde yer alan ve çok sevilen Hello Kitty ürünlerinde 8 gün daha sürecek büyük indirim fırsatından yararlanmak için siteye hemen giriş yapmanız yeterli olacaktır. Ayrıca sizi "Avvio, Hello Kitty, Huggies, Kotex, Wonderwalls, Be Cool” gibi önemli markalardaki inanılmaz indirimler de bekliyor. Böyle fırsat kaçmaz, bizden söylemesi..


Bir bumads advertorial içeriğidir.


-->

Hiç yorum yok