Yeni yıldan


Çocuklarımla sakin bir yılbaşı …çınarın okuldan getirdiği gitarlı gözlüğü süperdi…herkes gözlükle fotoğraf çektirdi. en önemlisi çınarın hediye çılgınlığı vurdu gecemize damgayı. sabahtan başlamıştı açmak istiyorum diye akşamı zor ettik. Bir sürü hediye alınmıştı hepsini heyecanla açtı ve yine de memnun kalmadı, az geldi.  Çocukların bu doyumsuzluğu üzücü bir durum. Tabii birde yaşpastayla kutlamamız vardı. Üfleyeceğim diye acele ettirdi özetle doğumgünü kutlar gibi yeni yıla girişimizi kutladık….
Tv programları hiç olmadığı kadar bu sene kötüydü. Her kanalda aynı sanatçılar. Kaliteli, güzel çok az sanatçı görebildik. Eski Zeki Mürenli yılbaşılarını aramamak mümkün değil. Zaten onun sesi, bir de dansöz tamamdı yani. Sibel can, Tarkan, funda arar, sezen aksu, ajda pekkan bir sürü sanatçı var. ama göremedik hiçbirini. Çok sıkıcıydı dizi olsa daha zevkle izlerdik sanırım. Anlaşıldı ki ya dışarıda ya da evde kalabalık geçireceksin. Yoksa uykunuz geliyor ve yatıyorsunuz…
Umarım insanların ölümü unutmadığı, daha yaşanabilir, gülen yüzlerle dolu hoşgörülü ve sevgi dolu bir yıl olur. 
Kazasız, hastalıksız, savaşsız bol bereketli, sağlıkla dolu geçen bir sene umuyorum. Hastanelere gidince bundan daha önemli bir şeyin olmadığını çok iyi anlıyoruz.
hayat bildiği gibi gelsin ama soğukkanlılıkla karşılayabileceğimiz, dirayetli olabileceğimiz, kaldırabilceğimiz kadarıyla gelsin değil mi?
herşey gönlünüzce olsun...

Hiç yorum yok