Çocuk modası


Büyüklere yönelik ünlü markaların çocuk kreasyonları artmaya başladı. Zara, Koton, Gap, Mango ve H&M sıkça uğradığımız mağazalardan…Özellikle kız çocuklarının rengarenk kıyafetleri harika. Elbiseler, ceketler, montlar, etekler…Bazı modellerde keşke bana göre olsa diyorum. 

                                            KOTON


Çocuk modasında bu sene büyüklerde olduğu gibi deriler moda. Leopar desenler. Kalın uzun kazaklar. Tayt ya da denimlerin üzerine. Şifon pileli etekler. Yani annelerle kızları yarışacak gibi görünüyor. Ben anne kız kombinlerini çok seviyorum. Ama bulabildiğimi çok söyleyemeyeceğim. Piyasada böyle bir boşluk var. Tüm aile üyelerine yönelik kombin alternatifleri sunulmalı. Mesela Nil ağbisiyle giymek istiyor. Ama yok. Mağazalara duyurulur. 






Artık biz bebeklikten çıktık hatta ergenliğe yol aldık çocuklukla ergenlik arasındayız. Kıyafetlerimiz tarzımız değişiyor sürekli. Çınar mesela hep eşofman tarzı spor giymeyi seviyor. 11 yaş erkek...Nil de 7 yaş kız. Halen süslü püslü. Şort hastasıyız. Yaz kış şort...

                                        H&M
Kız olmanın verdiği genetik miras bence bu. Böyle cıvıl cıvıl kıyafetler seçme sonra onları birbirine uydurma durumları. Aksesuarlarla da tamamlama. Yani toka, takı, çorap, kulaklık, kaşkol, bere, şapka vs. olmazsa olmaz. 

GAP




ZARA
Çocuklarımızla modayı takip ederek hep birlikte mutlu olmak dileğiyle...

1 yorum