NİLİN 3. YAŞ DOĞUMGÜNÜNDEN…..

Kızıma 3 yıldır yapmak istediğim doğumgününü sonunda yapabildim. Mini mouse konseptli doğumgünü partimiz iyi geçti. Çıtı pıtı, mini mini güzel hanımlarla doluydu partimiz. 6 çiçek 2 böcek vardı. Böceklerde ağbisi ve arkadaşıydı.

Öncelikle süslerimle başlayayım. Mini mouse karakterli, parti süslerinden bardak, tabak, peçete, düdük, balon, pinyata, kızıma taç aldım. böyle her yer pembe mini mouse oldu. Kızımda tacıyla aynı bir mini mouse'du. evdeki mini mousela ilgili bebekleri de koydum.







Çocuklara da  hediye etmek için baykuş aldım. Rengarenk sevimli baykuşlar. Ama komik bir şey oldu tüm kızlar pembe renk istedi, bu yüzden ağlamalar, kavgalar oldu.  
en heyecanlı anımız pinyatayı patlatmamız ve şeker-çikolataları kapışmamız...çok keyifliydi tabii. 
tabii müzikleri açtık, kızlar dans ettiler...çok sevimliydiler...
Simdi pastalarımıza gelelim. Yaş pastamız hazırdı, güzel olmuştu. Kurabiyeleri kendimiz yaptık. 


  
Şeker hamurlarını ve kalıbı internetten sipariş ettim. Hatta kurabiye tarifini de internetten aldım, güzel oldu.
Pastalara gelince kereviz salatasını güzel görünsün diye portakalların üzerine koydum. salata çeşitleri vardı. kurur erik tatlısı güzeldi. İncirli pastanın üstüne çikolata harflerle nil yazdım. kurabiye kalıbının içine fıstık döküp miki fare yapmaya çalıştım. bu pastacılık olayı da süslemede bitiyor. çok önemli bir detay. ama benim ki kendimce tabii profesyonellerin yanında sıfır kalır...Kumpir, börek, dolma derken epey yemişiz:)))  
En çok sıkıntıyı son ana bıraktığım balonlarla yaşadım. helyum şişirmeli, havada duran pembe beyaz balonlar hayal etmiştim. ama iki avm'de ve baktığım birkaç yerde bulamadım. artık oda kusurumuz kalsın dedim...
herkese nice doğumgünleri....
-->




Hiç yorum yok