Doğumgünleri ve davetiyelerden....

1.doğumgünü pastamız 
Çınara 6 yıldır çok özel doğum günleri yapıyoruz. her yıl farklı kutlamalar…çınar ağacı, şimşek macquenn , sünger bob , spiderman, ben ten, çılgın hırsız  gibi en sevdiği karakterlerin pastaları, davetiyeleri, arkadaşları ile...hatta birkaç doğumgününü evde, kreşte ayrı kutladık. küçükken gerçekten anneannede, babaannede, evde, kreşte gibi birkaç kutlama olabiliyor. 

2.doğumgünü pastamız
Çınarın en son doğum gününü mcdonalds da kutladık. Fena değildi. Palyaço çağırdık ama pek işinin ustası değildi. Yoksa daha eğlenceli olabilirdi. Palyaçoda iş bitiyor, geçen sene yaptığımızda çocukları öyle bir eğlendirmişti ki. ilk olan her zaman şanslıdır. Her şey özenle ilk kez olduğu için yapılır. 

Ama nedense kızıma 2 senedir nasip olmadı. Artık bir aksilik olmazsa 3. Yaşına özel bir şeyler yapmayı planlıyorum. Ne de olsa anlıyor ve istiyor artık. şimdiden parti malzemeleri satan mağazalardan mini mouse konseptli bardak, tabak, peçete vb. malzemeler aldım. süsleme malzemeleri, konfetiler ne ararsanız var. çok eğlenceli mağazalar. ankara'da ulus'ta bulabilirsiniz. altındağ belediyesinin tam karşısında party store adında büyük bir mağaza var. içinde yok yok.çizgi film karakterlerinin çoğunun süsleme malzemelerini bulabilirsiniz. çok güzel.dayanamadım birkaç fotoğrafını çektim.
internette arama yapınca öyle çok site çıkıyor ki zaten. ankara dışındakiler oradan da sipariş verilebilir. 

Şimdi geçmişe baktığımda güzel bir anı kalıyor gerçekten.
3.doğumgünü pastamız
4.doğumgünü pastamız
Zaten çocuklar büyüdükçe özel doğumgünleri istiyorlar. Arkadaşlarını çağırmak, özel kahraman temalı ve eğlenceli. Daha önce parti evlerini yazmıştım. Tabii sayıları her geçen gün artıyor. O yüzden doğumgünlerini küçükken evde-kreşte, büyüdükçe dışarıda yapmakta fayda görüyorum…eski sayfalarıma aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz....


http://cinaragacim.blogspot.com.tr/2012/10/ankarada-dogum-gunu-mekanlarna-ornekler.html


http://cinaragacim.blogspot.com.tr/2012/11/arkadaslarmzn-dogum-gunlerinden-mekanlar.html

4.doğumgünü pastamız
5.doğumgünü pastamız

6.doğumgünü pastamız
ayrıca tabii her doğumgününde davetiye hazırlıyoruz. ben genelde internetten bulup uydurup basıyorum. ama mc donalds da zaten veriyorlar. diğer parti evlerinde de isterseniz yapılıyor. ama hazır alabileceğiniz, mesela d&r'da satılan davetiyeler var aşağıdaki gibi. ayrıca parti malzemeleri satan yerlerde partinin kahramanının da davetiyeleri paket içinde satılıyor, çok hoşlar.... davetiyelerimizden örnekler:












bunlardan party store dükkanından kareler: malzemelerin çeşitliliğine ve bolluğuna bakın. gözlükler, taçlar, hediyelikler, davetiyeler ne isterseniz var. ben mini mouse konsepti nile düşündüğümden ona bakıyordum. her kahraman için bu malzemelerden var.  çok renkli, cümbüşlü bir yer.dükkan epey büyük....




-->

Hiç yorum yok