sezenden....


 

Ona blogumda yer ayırmam gerektiğine karar verdim. İnsan en çok sevdiği şarkıcısına blogunda sayfa ayırsa çok olmaz herhalde. Ona hayranım. Geçenlerde saba tümerle yaptığı programda bir kez daha bayıldım. Doğallığına, sesine, şarkılarına. Onunla çalışmak isterdim, yaşlanmazsın herhalde. Esprili, sempatik, hoşgörülü….çok güzel de...şu resimlere bakın lütfen...herşeyiyle ne kadar güzel insan...mütevazi, farkında, bilgili,  kültürlü, yetenekli......
Programı izlerken çoğu yerde ağladım diyebilirim. Duygusal insanlar için bu dünya fazla ama onlarda olmasa dünyanın hali ne olurdu bilemiyorum. Yengeç burçları özellikle sulu gözlü, hassas insanlar işte.
Sezen aksu yaşamı şarkılarda anlatıyor. Şarkılarından anlamsız  olanı yok sanırım. Yani hepsi birbirinden özel ve çok güzel sözleri.  Onunla yaşadığınızı, duygularınızı hissediyorsunuz. Böylesi insanlara çok ihtiyacımız var….
Bugün sabah “eller günahkar diller günahkar…., masum değiliz” şarkısını radyoda dinledim. Yeni versiyonunu şebnem ferahtanş. ne hoş…hiç modası geçmiyor şarkılarının, sözlerinin…84 grubu da bu şarkıyı söylemiş. Onlar da çok başarılı bir grup…müzik, sinema, tiyatro sektörü gelişiyor sürekli…sanat da iyiyiz sanırım….

Hiç yorum yok