oğlumun odasını kızımın odasına dönüştürme çabalarım

-->
ikinci çocukların kaderleri mi bu bilemiyorum. ama büyükler şanslı. oğluma yeni bir oda alırken eskisi de yani onun odası da kızıma kaldı malesef. arkadan gelenler eşya, kıyafet vs. ile ilkinden kalanlarla idare ediliyor....
bende elimden geldiğince nilin  odasını sevimli hale getirmeye çalıştım. şimdilik iyiyiz ama biraz büyüyüp farkedince birşey der mi bilemiyorum. 
Öncelikle mobilya kulplarıyla başladım. Büyük yapı marketlerde çok hoş kulplar var. renkli turuncu, yeşilli odaya uygun kamlumbağalarla eski koyu renkli olanları değiştirdim.
Sonra çınarın ben ten afişlerini örtbas etmeye çalışarak uğraştım. Aldığım yapıştırmalarla kapatmaya çalışsam da tamamen izole edemedim.  
Etiket çıkarıcı diye bir şey aldım. Ama pek işe yaramadı diyebilirim. Yani uğraştım ama tam çıkmadılar hatta daha kötü oldular. Bunun üzerine O kadar çok çıkarma, sticker  almışım ki. Pamuk prensesten tutun da, filler, zürafalar, ağaçlar,  hello  kity aynamızdan çıkın…ne de olsa kamuflaj yapılacak yer çoktu. Çınarın odasının her yerinde ben tenler vardı.







 Duvarlara annemim kendi elleriyle boyadığı çocuk panolarının çerçevelerini yenileterek astım.


tabii pembe tonlarında nevresim takımlarını, tekstil eşyalarını unutmayayım.  
uğur böceğinden kocaman oyuncak sepeti de bir köşeye koydum. 



Hiç yorum yok