yeni bir yıl...

Yeni bir yıl bize yeni bir ev ve bir bebekle geliyor…evet 2011’e yeniliklerle girdik ailece. İşallah böyle bolca bu yeniliklerin, güzelliklerin devam ettiği bir sene olur. kızımla yeni evimizde yaşayacağız. Şimdiden kısmet ve uğur getirdi. Yılbaşına da babaanne, anneanne ve noel babalı (çınar) girdik. Hoştu. Çınar sürekli ben kalabalık aile istiyorum. Neden bizim ailemiz kalabalık değil?diye soruyor bu aralar zaten. annemlerin olduğu iyi oldu. Çok kalabalık seviyormuş::))
Çocukları sevindirmek çok kolay. Nerdeyse 15 gündür “bana çok hediye alın…bir sürü hediye alın…kutularda olsun…”gibi şeyler söylüyordu çınar. Bizde aldık tabii…ve çok mutlu oldu. Son güne kadar sordu, bekledi ve istedi hediyelerini. Cuma günü de eve geldiği gibi ağacın altına koştu.
Ayrıca okulda da yeniyıl kostümlü parti yaptılar. Çınar noel baba olmak istedi bizde ona noel baba kostümü yaptık yakıştı da. Çok tatlı olmuştu bütün çocuklar. zaten dünya çocuklarla güzel. yeni bir yıl ancak çocuklar olunca umut vadediyor. 
çınarın yeni bir eve alışması biraz zor oldu ilk günlerde inanılmaz huzursuzdu. sinirli ve öfkeli. Neyse ki düzelmeye başladı. Çocuklarda değişiklikler zor kabul edilirmiş ve tepki verebilirlermiş.
Herkese güzel, düşlerinin gerçekleştiği bir yıl diliyorum…işallah bol şans ve uğur getirir bu sene…

Hiç yorum yok