Oğluşumun 3. yaşgünü….

Uzun uzun nice yıllara çınarım...
oğluşum büyüyor ve ben yaşlanıyorum. 3 bitti 4’e girdik. Tuhaf bir şekilde zaman akıp gidiyor. Gerçekten çınarın eşkiyalık yılı, söz laf dinlemez oldu. Neyse doğumgününü yazarken çok da şikayet etmeyeyim.
Evde son doğumgünü diye karar verdim. Gerçekten evde zahmetli oluyor. Spiderman pastası ve şirin kurabiyeleriyle güzel bir menüsü vardı. Pastasını çok beğendi. kurabiyelerimizi yapmak kolay. normal kurabiye yapıp marketten renkli tüplerde satılan jellerden alıyorsunuz ve kurabiyenin üstünü istediğiniz renk ve şekillerde süslüyorsunuz. bundan sonrası size kalmış.


Kalabalık değildik zaten. Çınar kırmızıyı çok sever ondan mı bilmem ama kırmızı uzaktan kumanda arabadan kısmeti açılmıştı. Arkadaşlarıyla epey kudurdu. Boğuşmayı çok seviyor zaten. Geçen arkadaşlara gittik 5 yaşındaki Denizle resmen güreş yaptılar çok komiktiler.
Bu sene iki yaşgünü yaptık kreşte de geleneksel herkes yapıyormuş birde arkadaşlarıyla kutladık. Burada da sünger bobu seçtik pasta olarak. annemin kurabiyelerini çocuklar çok sevdi hepsi ondan istedi ve yedi. en başta çınar tabii. çınarın yaşgünü bahane oldu. sürekli bahsettiği arkadaşlarıyla tanışma fırsatı bulduk sonunda.

2 yorum

  1. Elifçim Nice yıllara olsun Çınar'a.Sağlıkla mutlulukla.İyi ki doğmuş.Ne güzel iki doğumgünü kutlamışsınız.Sanırım bizde de bu yıl iki doğumgünü olacak.Kreşte kutlanıyormu bilmem ama kutlanıyorsa iki olacak.Ve bu yıl içimden evde yine büyükçe bir parti vermek geliyor.Bakalım göreceğiz.

    YanıtlaSil
  2. Annenin kurabiye tarifini yazsana.Lazım olur bize de.Madem bu kadar güzel.Bizimle de paylaş emi.

    YanıtlaSil