ankara’da çocuklara 2 yeni mekan..

JUNIOR ACADEMY SPORTS
Yine yeni gidip gördüğüm bir mekan. Çok şık ve güzel bir yer olmuş. Çocuklara yönelik tüm spor dalları mevcut…eğer çocuğunuz 4 yaş ve üzeri ise ve sporla ilgilenmesini isterseniz mutlaka uğrayın derim. Sitesinden birkaç alıntı yaptım:
“ARTIK ÇOCUKLARINDA BİR SPOR MERKEZİ VAR”
“Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan JAS, çocuklara özel bir spor merkezidir. Akademisyen ve uzman anne-babaların geliştirdiği bir programa sahip olan merkezimiz 2000m2’lik bir alan üzerine kurulmuştur.Ankara’nın en nezih semtlerinden olan Oran şehrinde bulunan tesisimizde basketbol, voleybol, hentbol, futbol, salon hokeyi, yüzme, cimnastik, atletizm, bale, modern dans, yoga, pilates, step, tenis, badminton, masa tenisi, tırmanma duvarı, eğitsel oyunlar, beceri ve koordinasyon dersleri, orienteering, doğum günü atölyesi gibi aktiviteler yer almaktadır.
Çocuklarımız planlanmış programlar dahilinde rotasyonel olarak tüm spor branşlarını yaparlarken oyun ve hareket ihtiyaçlarını karşılamaktadırlar.4-14 yaş aralığına hizmet veren JAS da ayrıca Yaz sporları kampı, kış sporları kampı, su sporları kampları gerçekleştirilmektedir. JAS bünyesinde Spinach Cafe, Cimnastik Stüdyosu, Takım Sporları Sahası, Fitness-Wellness Stüdyosu, Splash(Havuz), Raket Sporları Sahası, Deeply Brithday(Doğum Günü Atölyesi), Soyunma Alanları yer almaktadır.”
*Jas- Junior Academy Sport- 3124905585- www.jas.com.tr
JOKER AKADEMİ OYUN VE GELİŞİM EVİ

CEPA Avm’de Maxi toys-joker içinde yeni bir oyun ve gelişim merkezi açılmış. Epeydir gitmediğimden bilmiyordum. Alışveriş yaparken çocuğunuzu güvenli ve eğitici biryere bırakmak hoş olabilir. Gerçekten iyi düşünülmüş, hazırlanmış bir mekan…zaten bu avm’ler de olmasa böyle hoş mekanların açılacağı yok…
Sitesinde aşağıdaki bilgiler yer alıyor:
“Türkiye’de yıllardır ismi bebek ve çocukla birlikte anılan JOKER ile Türkiye’nin sayılı üniversitelerinden Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyeleri’nin işbirliği ile kuruldu. Çocukların yaşlarına göre 2 farklı bölümden oluşan (bebek ve ilk yürüme evresi 0-3 yaş, okul öncesi ve ilkokul 4-8 yaş) JOKER Akademi’de, ortam, malzemeler, oyunlar ve eğitim programı Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Programı Öğretim Üyeleri tarafından yönetiliyor. 
Her bir çocuk için sürekli değişen, gelişen ve yenilenen bir özelliğe sahip JOKER Akademi programı, çocukları gözlem ve diğer değerlendirme teknikleriyle takip ederek, çocuğa özel aktivitelerle gelişimin her alanında (bilişsel, fiziksel, sosyal, duygusal alan ve dil gelişiminde) potansiyellerini kullanmaları ve geliştirmeleri için destek veriyor. JOKER Akademi’de aktivite köşelerinin yanısıra, kitap okuma, müzik, eğlence, tiyatro, deney, fen, matematik uygulamalarının yapıldığı özel günler ile çocuk gelişimi ve eğitimi konusunda ailelere yönelik konferanslar, seminerler ve anne-baba sohbet günleri düzenleniyor.
Cepa Avm, Joker Akademi, 3122196121- http:///www.joker.com.tr/akademi/default.html

Hiç yorum yok