avm'lerden...

Yılbaşı yaklaştıkça her avm’de etkinlikler ve çekilişler hız aldı. Yeni yıl eğlenceleri ve araba çekilişleri neredeyse hepsinde var..
One Tower Avm, Panora Avm nin karşısında yeni açıldı. Dün Hande Yener konseri vardı. Şık ve ferah olmuş. Bu civarda oturanlar için Panora’da olmayan mağazaların açılması açısından sevindirici. Mesela English home, H&M, Tepe home…Tepe home gezmeyi çok seviyorum çünkü büyük, cıvıltılı, renkli, süs eşyaları, mutfak eşyaları vs. satan mağaza yok gibi. Ve gezmekten en keyif aldığım mağaza  dekorasyon ağırlıklı mağazalardır. Ayrıca çok büyük nezih kırtasiye oyuncakçı ve arkadaş kitabevi var. Yeni açıldığı için sakin. Boş vaktiniz varsa bu iki mağazada saatler geçirebilirsiniz. Dekorasyonu çok şık keyifli mağazalar...
Ayrıca Ankamallde de Decathlon açılmış. Bazı markalar güzel. Bu mağazada onlardan sevdiklerimden…Spor için ne ararsanız uygun fiyat ve çeşitde bulabileceğiniz bir mağaza.
Meşhur yabancı markalar bir ile başlayıp neredeyse birçok avm de açılır, sayılarını arttırır oldular.
Ayrıca son açılan avm lerde dikkat ettiğim şu oldu. Artık yemek yerleri bir arada ve en üst katta olmasının yanında avm içinde farklı noktalarda birçok cafenin açılması. Bu sevindirici. Çünkü ben artık o kalabalık uğultulu ne yediğinin anlamadığın en üst katlardan çok sıkılmıştım. Birde cafelerin hepsinde çocuklar için köşeler olsa süper olacak…

Maalesef kışları avm lerden kurtuluş yok. En sevdiğimiz zamanımızı geçirdiğimiz yerler. Gerek ihtiyaçlardan gerekse size sunulan hizmetlerden dolayı vazgeçemiyoruz. 
Herkese sağlıklı ve mutlu güzel bir yıl diliyorum. 

Hiç yorum yok