Pril etkinliği, 9 Ekim 2015, Ankamall, Crowne Plaza Otel, Ankara

Pril etkinliği Türkiye’nin dört bir yanında. Ankara’da da çok güzel bir etkinlik yapıldı. Ankamall’ün önündeki etkinlik öncesi biz bloggerlar Prilin yüzü olan Açelya Akkoyun ile yemek yedik, sohbet ettik. Fotoğraflar çekildik. Çok keyifli saatler geçirdik. Pril nostaljisi yaparak, herkes geçmişte prille yaşadığı, aklına gelen anılarını paylaştı. Anne çeyizi gibi geçmişten günümüze yıllardır pril kullanmaya devam ediyoruz….
Prilin birçok çeşidi olduğunu ve özellikle aloeveralı olanının çok beğenildiğini biliyor muydunuz?      5 kiloluktan küçük boyutlara kadar çeşitleri olduğunu...
  

"Pril, Türkiye’nin hamarat hanımlarını arıyor. Açelya Akkoyun şehrinize geliyor...
Temizlikte üstün performans gücüne sahip Pril, Türkiye’nin hamarat hanımlarını arıyor. Türkiye’yi il il gezen ünlü marka; Ankara, Antalya, Bursa, İstanbul, İzmir, Kayseri ve Trabzon’un aralarında olduğu, ülkemizin değişik bölgelerinden belirlenen 7 farklı şehre konuk oluyor. Pril, ziyaret ettiği şehirlerde birbirinden güzel sürprizler ve keyifli etkinlikler yapıyor. Aynı zamanda marka yüzü Açelya Akkoyun ile birlikte bu şehirlerde hanımlarla buluşan Pril, gerçekleştirdiği keyifli yarışmalar ile o şehrin en hamarat hanımlarını belirliyor. Pril daha sonra hamarat hanımları İstanbul’da buluşturacak ve içlerinden birine beyaz eşya seti hediye edecek. Hanımlar, bu heyecanlı serüveni, (@PrilTurkiye) resmi Instagram hesabından da takip edebiliyor.

Yılların uzman gücü Pril’den çok özel yarışma! Paylaş, kazan, sürpriz hediyeleri kaçırma…


Bulaşıkta temizliğin köklü ve yenilikçi ismi Pril@PrilTurkiye resmi Instagram hesabın üzerinden de ödüllü bir yarışma gerçekleştiriyor. @PrilTurkiye Instagram hesabını takip edip, fotoğrafını #enhamaratbenim Hashtag’i ile @PrilTurkiye’yi mentionlayarak paylaşanlar, Pril’den sürpriz hediyeler kazanma şansı yakalıyor. "

           Böylesi güzel bir etkinliğe bizi davet eden Med Partners Reklam ve Halkla İlişkiler Ajansı ve diğer yetkililere çok teşekkür ediyorum. Yeni etkinliklerde buluşmak dileğiyle....

Hiç yorum yok