Yeni keşfettiğim ürünlerden...

Son zamanlarda beni şaşırtan yeni ürünlerden bahsetmek istiyorum.

    Yeni mutfak robotu thermomix... mucize mutfak aleti😀 "12 mutfak aletinin yaptığı işi aynı anda yapan çok fonksiyonlu dijital mutfak aleti Thermomix, gıdaları besin değerlerini kaybetmeden, doğruyor, karıştırıyor, yoğuruyor ve pişiriyor. Sağlıklı, kolay ve hızlı yemekler hazırlamak için, sadece profesyonel değil, aynı zamanda bireysel kullanıcıların da çok rahatça çalışabileceği, çok yönlü bir alet olan ürün, dijital ekranı sayesinde kullanıcılara yol gösteriyor, yönlendiriyor, karmaşık aletlerin zorluğuna yer bırakmıyor...." yazıyor.

    Arkadaşım almış ve çok memnun. Anlattıkları inanılmaz. Dijitalde kayıtlı çok fazla tarif  varmış. Oradan seçtiğiniz yemeğin malzemelerini bu alete koyuyorsunuz ve size harika yemek, pasta vs. yapıyormuş. İnanılmaz değil mi? Akıllı robot süpürgeden sonra temizlik sorunumuz azaldı. Şimdi de yemek halolmuş görünüyor😀 

Başka bir aletde buzdolabı sebili...Yaz için çok iyi. 

August akıllı kilit, "Kapı kilitlerinizi yepyeni August Wi-Fi Smart Lock ile yenileyebilirsiniz. Kapıyı uzaktan kilitleyin veya kilidini açın, kapı durumunu kontrol edin, sanal konuk anahtarları verin ve evinize kimin gelip gittiğini görün".... diye anlatıyor. 

Portatif kırışıklık giderici dikey ütüler

    Elektrikli scooterlarda büyük bir adım değil mi? Her ne kadar araba kullanıcısı olarak bunlardan çok memnun olmasamda düşününce pratik bir alet. Kurallara uyulup dikkatli kullanılsa sorun olmaz ve büyük şehirlerde ulaşım için kurtarıcı gibi. 
    Birde hayatımızı kolaylaştıran uygulamalar var. Çoğunu bilmediğimiz. Mesela yabancı dil çevirimleri yapan çok iyi uygulamalar var. Akıllı aletlerde çok artık. Ama pratikte bunların halen henüz yaygın bir kullanımı yok. Aşağıdaki yazılarda farklı tasarım ve bilgilere ulaşabilirsiniz....

https://www.karel.com.tr/blog/hayatimizi-degistirecek-20-teknolojik-urun
https://www.karel.com.tr/blog/dunyani-degistirecek-10-inovasyon

Hiç yorum yok