Tekne turları

           Yazın Antalya ve çevresindeyseniz ya da buralara tatile geldiyseniz tekne turu yapmadan dönmeyin. Harika koylar, görülmesi gerekli yerler var. Güzel deniz için koylara gitmek şart. Ülkemiz cennet gibi. Yemyeşilin içinde tertemiz masmavi denizlerimiz. 


          Manavgat Titreyen gölden kalkan günlük tura katıldım. Buraya kendim gittim. Titreyen gölden binip denize çıkıyorsunuz. Göle de giriliyor bu arada. Ama suyu soğuk. Sonra kıyıları dolaşıyor, harika koylara giriyor.  


        Antalya'nın batı tarafına,  Adrasan Suluada tekne turuna katıldım. Turla gitmek daha rahat. Tek zorluğu biraz erken kalkmak olabilir. Yoksa evinize en yakın noktadan alıp, götürüp, tüm gün yedirip içirip eğlendirip sonra da evinize bırakıyorlar. Zahmetsiz yani. Üstelik günübirlik turların fiyatı tüm gün evden eve için gerçekten çok cazip. 

        Tekne turlarıyla güzel denize doydum diyebilirim. Güzel denize girmek ayrı keyifli. Hepsi birbirinden güzel olan koylarda tüm gün yüzmek. Çıkasın gelmiyor. 

        Planda da Kekova turu var. Bu turda Kaleköy en çok ilgimi çeken yer. Araçla ulaşımın olmadığı ünlü yerleşim...Bu tekne turlarının bir özelliği de araçla gidilemeyen pek çok koya, adaya götürüyor olması zaten...                                                         Adrasan

                      Fethiye 12 adalar, Datça, Akyaka, Göcek, Marmaris''i içeren tur seçenekleri var...


                                                                            Sulu ada



       Özetle yazın Antalya içinden ya da çevresinden tekne turları çok tercih ediliyor. Kalabalık grupsanız tekneyi kendinize özelde ayarlayabilirsiniz. Konaklamalı alternatiflerde çok. Ben genelde günübirlikleri tercih ediyorum. 

        Herkese bol gezmeli güzel tatiller...

Hiç yorum yok