ECOWELL ve ECOS3 Markalı Organik Ürünler

              Ecos3 temizlik ve Ecowell kozmetik markalarını kullandıktan sonra sizlere de paylaşmak istedim. Bu iki markayla tanışalı 1 yıl oldu.  Sertifikalı organik ürün olmaları benim  birinci önceliğimdi açıkçası. Çünkü sertifika demek kontrollü sıkı denetimli ürünler demek. Yani sertifika almak öyle kolay değil. Zamanımızda nerdeyse birçok üründe doğal, organik deniyor. Ama bunların yarısının gerçekçi olmadığını düşünüyorum. 




              İlk olarak sıvı sabun alarak başladım. Sonra mutfak  deterjanı. Özellikle sıvı bulaşık deterjanı benim için önemli. Tırnaklarımı çok kıran, ellerimi sertleştiren deterjanlardan sonra böyle organik ürün kullanıyorum. Bu aralarda kremlerinden aldım. Bu indirim dönemini kaçırmayıp kendime botoks etkisi yapan, yaşlanma karşıtı antiaging krem ve serumunu aldım. Birde gözaltı şikayetim çok olduğu için gözaltı kremini denemek istedim. Şu anda kullanıyorum bunları. Özellikle serum çok iyi, öneririm. 

            
            Kozmetikte de temiz kozmetik çok önemli. Yani içinde kimyasal maddeler bulunmayan. Bu ürünler genelde biraz yüksek fiyatlı oluyor. Ama ecowell in indirim zamanı fiyatları gerçekten kaçırılmayacak kadar iyi oluyor. Özellikle efsane günler kapsamında trendyolda bu kampanyalar devam ediyor. Kaçırmayın derim. 
             İki markanın sitesinden aldığım bilgiler;
            “Ecos3 ürünleri, doğaya ve insana dost, yüksek saflıkta, bitkisel bazlı, yumuşak ve yüksek performanslı hammaddelerden üretilir. İnsan sağlığına zarar vermezler. Biyoçözünür formülleri sayesinde, doğada %90-95 oranında parçalanırlar. Suda ve toprakta zehirli atık oluşturmazlar. Çünkü Ecos3, cebinize dost ürünler üretir! Ecos3 ürünleri yüksek performanslı temizleyiciler oldukları için, diğer ürünlere oranla çok daha az miktarda kullanarak aynı sonucu elde edebilirsiniz. Böylece size paranızın karşılığını kat kat verirler! Ayrıca daha az ambalaj atığı oluşturarak doğanın korunmasına da yardımcı olurlar. 
             Sloganları: İnsanlığa, doğaya, geleceğe ve dünyaya saygılı temizlik için Ecos3…
             Ecowell ürünleri zararlı sentetik kimyasallar silikon, paraben, SLS ve SLES zararlı maddeleri asla içermez.  Ecowell ürünleri allerjen içermeyen doğal kokular, organik esansiyel yağlar, ve bitki özleri ve öz suları içerir. Tüm Ecowell ürünleri ICEA ( Uluslararası akredite ve Avrupa’nın en güvenilir bio-kozmetik sertifikalandırma kuruluşlarından biri ) ICEA sertifikalıdır.  Ecowell doğal ve organik içerikli ürünler, doğanın zengin kaynaklarını size sunar. Cildiniz ve saçlarınız, doğal ve organik içeriğe sahip ürünlerle sağlık kazanıyor, korunuyor ve her zamankinden daha bakımlı görünüyor.  ICEA tarafından sertifikalandırılan ürünler, dermatolojik ve mikrobiyolojik testlerden geçirilir. ICEA ürünlerin organik içerikli olduğunu garanti eder.”
              Trendyolda sık sık indirime giren markaları mutlaka takip edin. 25-29 Kasım da Trendyol efsane günler kapsamında efsane indirimleri var. Tüm ürünleri çok güzel. Kullananların çok memnun olduğunu biliyorum. Sertifikalı Organik kozmetik ve temizlik ürünlerini gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz güvenilir iki marka Ecos3 ve Ecowell…        İyi alışverişler.....

Hiç yorum yok