Amway Lansmanı (Amway Plaza, 13 Haziran 2017, Ankara)

Amway firmasını duymayanımız yoktur. Yıllardır çok kaliteli ve doğal ürünlerini alıp kullanıyoruz. Özellikle en bilinen ve çok kullanılan ürünü loc ve temizlik malzemeleri. Ama Amway kozmetik ve vitaminleri ile de çok başarılı bir firma.
 
Amway biz bloggerlara geçtiğimiz günlerde Ankara'daki Amway Plaza'da yeni ürünleri G&H Serisinin lansmanını yaptı. Sevgili blogger arkadaşım Gülsen' in davetiyle lansmanda bu güzel ve çok kaliteli ürünleri tanıma fırsatı yakaladık. Amway yetkilileri ürünlerin özelliklerini bizlere detaylıca anlattılar. 
Amway G&H serisi cildi yatıştırıp, nemlendirip korumayı hedefleyen ve kokuları nefis olan bir set. 3 farklı çeşitle piyasaya çıkmış. G&H Refresh, G&H Nourish, G&H Protect çeşitlerinin hepsi bitkisel karışımlarımla hazırlanmış. Mavi, yeşil ve turuncu renklerle sunulan ürünlerden en çok protect ürünlerini beğendim.

Protect ürünlerinden en çok sabunu ve sıvı el sabununu beğendim. Miss gibi kokuyor. Sabun sert ve hemen erimiyor. Tabii alınca bir serinin her şeyini almak daha mantıklı. Daha kalıcı olması bakımından. Deodorant ve roll on un kokusu da çok ferahlatıcı ve güzel.

Refresh duş jeli de güzel kokulu, cildi kurutmayan bir duş jeli. Duştan sonra vücut sütü de 24 saate kadar nemlendirme vaadediyor.

Nourish sabun ise cildi ferahlatan, kurutmadan nazikçe temizleyen bir sabun. Banyo vücut şampuanı, sabunu, vücut nemlendiricisi ve el bakım kremi ürünleri ile öne çıkıyor. Ürünlerin hepsini gönül rahatlığıyla ve amway kalitesine güvenerek kullanabilirsiniz.

Kalitesi artık hepimiz tarafından bilinen ve benim çok sevdiğim Amway markasının bu güzel serisini ve başka birçok ürününü güvenle kullanıyorum. 
Bu güzel etkinlikte bizleri davet eden, bilgilendiren  Amway’e  yetkililerine ve Gülsen' e teşekkür ederim.


Misss gibi günler diliyorum:))

Hiç yorum yok