Gömlek ve kazağım...

Bugünkü kıyafetim sarı kazağım ve siyah beyaz gömleğim…

Sarı kazağım bu yılın moda renklerinden. Modeli de farklı. Kolları dar olan yanları yırtmaçlı bol bir model esasında. Pantolon ve etek üstüne giyilebilir.  Bu kazakla ilgili bilgilere buradanulaşabilirsiniz.


Siyah-beyaz karelaj gömleğimde en sevdiğim ve modası geçmeyenlerden.  Aşağıya doğru bollaşan model çok rahat. Günlük kullanım için özellikle çok uygun. Bu gömleğin ürün ve fiyat bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.



Bu ikisini kombinleyerek de giyebilirim. Kazak içine gömlek de hoş duruyor. Ben taytın üzerine kullandım ikisini de. Etekle, pantolonla da çok hoş durabilir.

Fotoğraf çekimlerim mekan ve kilo azizliğine uğradı diyebilirim. Kışın iyice alınan kilolar en kısa zamanda verilecek yaza fit girmek lazım. Havalar çok soğuk olduğundan evde çekim yapmak zorunda kaldım. Dışarıda da pek hoş ortamlar yok her yer kıraç çünkü. Şöyle bahar gelse yeşillense etraf, çiçekler açsa, havalar ısında da güzel fotoğraflar çekebilsem ve sizlerin karşısına daha hoş çıksam...  

Sammy dress de yine yurtdışından bir alışveriş sitesi. Çok farklı çeşit ve renkde ürün bulabileceğiniz bir site. Buradan ürünlerine bakabilirsiniz.




3 yorum

  1. Güle güle giy canım Sarı siyah ve beyaz kombini çok severim.

    YanıtlaSil
  2. sarının tonu çok hoş sanada çok yakışmış gömlek ise eskimeyecek modellerden güzel günlerde giy canım

    YanıtlaSil