Mine Ataman Ekmekleri ile Atatürk'ün Sevdiği Lezzetler (Tunalı Ege Restoran, 22 Ekim 2016, Ankara)

29 Ekim gelmişken çok anlamlı olduğunu düşündüğüm güzel bir etkinlik yaptık. Mine Ataman ekmekleri ve şef  Metin Terzinin mezeleriyle Atatürk’ün sevdiği lezzetleri tattık.  Ankaralı bogger arkadaşlarımla Ege Tunalı restoranda bir araya gelip bu muhteşem masanın etrafında çok leziz, doğal ekmekler ve mezelerle keyifli saatler geçirdik. Bize bu güzel etkinliği düzenleyip davet eden Sevgili Mine Ataman’a çok teşekkür ediyoruz. Mine hanım  aynı zamanda Unlu Mamüller Danışmanı. Web sayfası http://www.mineatamanbread.com/,  instagram hesabına ise buradan ulaşabilirsiniz. Mine Ataman Bread markasının şahane ekmeklerine yakında açılacak dükkanı ile ulaşabileceğiz.




Etkinliğimiz çok renkli ve hareketli geçti. Yemeklerimizi yerken Mine Ataman ekmeğin tarihçesini ve Atamızı anlattı. Doğal un, ekşi mayayla yapılan ekmek tüketiminin sağlıklı olduğunu hatta kilo aldırmadığını sevinerek dinledik.Ve Atatürk’ün bu mezeleri çok sevdiğini dostlarına sık sık böylesi güzel sofralar kurdurarak ikram ettiğini öğrendik.





Etkinliğimize destek olan sosyopix ve  hc hair care çok teşekkür ederiz. Ayrıca chok_hosh (instagram) da el emeği kendilerinin yaptığı iki güzel Amerikan servisini de göndererek renk kattı.  







 Etkinliğe gelip renk katan blogger arkadaşlarıma da çok teşekkür ederim . Mine Ataman hanıma da böylesi güzel ve anlamlı bir etkinlik düzenlediği için tekrar çok teşekkür ederim …. 
Böylesi anlamlı etkinliklerde tekrar buluşmak dileğiyle….


Hiç yorum yok