Özlem MEKİK'le Yemek Kitabı Tanıtımı Etkinliği(Trilye Restorant,8 Ağustos 2015, Ankara)

Harika bir organizsayon ve bir etkinlik daha…Ankaralı birçok blogger burada. Gerçekten Ankara’da blogger dayanışması olarak görmek istediğim bir manzarayla karşı karşıyaydım ve çok mutlu oldum. Umarım böylesi çoşkulu, kalabalık etkinlikler devam eder. Sonuç olarak hepimiz bu işe gönül vermiş, bir emekle bu işi yapıyoruz ve bunu hak ediyoruz. Bu nazik davet  için Özlem Mekik ve ekibine en başta teşekkür etmek istiyorum.
Gelelim etkinliğimize. Mekan Ankara’nın en ünlü restoranlarından biri Trilye. Ve ünlü şef, yazar ve daha birçok titri bulunan Özlem Mekik’le, “Özlem Mekik ile Günümüz  Lezzetleri” adlı yemek kitabının tanıtımı…Organizasyon Tarçın Events’in. Ankara’da da Tolunay (pastacaddesi) ve Sibel(sibelintarif defteri) hanım organizsayonu düzenleyenler…Bu kadar başarılı bir ekipten de böylesi bir güzel şık bir etkinlik olurdu zaten.
Özlem Mekiği anlatmaya kelimeler yetmez. Çok zarif, sıcak ve güzel bir kadın. Ve başarılı….Zaten bakıyorum da biri eğer  ünlü ve saygın olmuşsa mutlaka birçok meziyeti vardır ve insanlara bunu çok güzel bir şekilde sunuyordur. Özlem mekik’de aynen böyle. Hayatını, yaptıklarını, yemeklerini anlattı. Tabii çalışmayı çok emek harcamayı unutmayalım. Ünün arkasında mutlaka çok emek, çalışma vardır ve hakediliyordur.   Aynı şekildeTtrilye’nin sahibi  Süreyya Üzmez.  Yaşamı da farklı ve uzun bir yolculuk .Nereden nereye dedirten türden…
Özlem Mekiğin enerjisi  ve sıcaklığı tüm etkinliğe yayıldı. Biz 50’ye yakın blogger bu güzel isimlerle bir arada güzel lezzetlerle buluştuk. Damaklarımız bayram etti, yemekler muhteşemdi. Balığın her şeklini yedik sanırım. Tolunay hanımın muhteşem pastası da günün süpriziydi, ellerine sağlık:))
Yemek kitabı çok basit bir dille yazılmış ve hepimizin yapabileceği  tarifleri içeriyor. Ben çok beğendim ve yararlanıyorum. Hemen Özlem Mekik’e kitabını imzalatmayı da unutmadık tabii…
Ayrıca birkaç firmadan çok güzel hediyelerimiz vardı.  Nefis Gurme, Grup İnoks, Kalecik Un ve Pakmaya’ya çok güzel ürünlerinden dolayı çok teşekkür ederiz.



Hatıra fotoğraflarımızdan güzel güne dair her şey görünüyor. Muhteşem yemekler, davetlilerin neşesi, sıcak ve şık ortam…Tekrar herkese çok teşekkür ediyorum. 

Hiç yorum yok