23 NİSAN

23 Nisan haftasına giriyoruz. Bu hafta sonuyla birlikte çocuklar için eğlence zamanı. Ne de olsa çocuklarımızın bayramı...Nerdeyse her avm’de etkinlik var. Kısa bir taramayla ilk gözüme çarpanları derledim.

TRT  nin bu yıl ki etkinlikleri Antalya’da. Sanırım oradaki çocuklar daha şanslı. Havada güzeldir tüm etkinliklere gitmek lazım. Aşağıdaki adresten detaylı programa bakılıp program yapılabilir.
Devlet tiyatrolarının da Küçük Hanımlar Küçük Beyler  Uluslar arası Tiyatro festivali 24 Nisanda başlıyor. Çocuklarımız tiyatroya doyacak gibi….
TAURUS AVM’de          TEMEL REİSSS…..
NEXT LEVEL AVM’de  CAILLOU….
PANORA AVM’de         DORA   var….

OPTIMUM AVM  dünyaca ünlü Bubble Show gösterisini Ankaralılarla buluşturuyor. 26 Nisan Pazar günü saat 15:00, 16:00 ve 17:00'da Optimum ziyaretçilerine keyifli dakikalar yaşatacak gösteri izleyenleri büyüleyecek.

Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, “La Fonten Orman Mahkemesinde” adlı oyununu Ankara’daki çocuklarla…. buluşturacak. 
http://cicicee.com/bosch-cocuk-tiyatrosu-23-nisanda-ankarada/

Benim en çok Temel Reis ilgimi çekti. Neden tv’de çizgi filmlerini koymadıklarına hep söylenirim. Ispanak sevdirmek için süper bir çizgi film. Safinaza da bayılırımJ
Geçen hafta Canım Ailem gösterisine gittik çok keyifliydi. Gerçi kısaydı ama çocuklar için yeterli tabii. Hiçbiri yerinde duramıyordu. Ben oyunda babaları da olsa daha çok eğlenip gülebilirdim herhalde. Süper babaları izleyenler bilirJ 23 Nisan Kutlu olsun. Çocuklarımız da mutlu.Herkese çocuklarıyla iyi eğlenceler……..
  -->

Hiç yorum yok