çınarın doğumgününden…..


Oğlumun aylardır beklediği, hayalindeki doğumgününü sonunda yaptık. Güzel de oldu. 6 yaşına girdi. Çocuklar çok eğlendiler. Biz yetişkinler için de keyifli geçti. 
Öncesini yazamadan da edemeyeceğim. Doğumgününe  giderken nilin kıyafet krizi tuttu. Kıyafetimi değiştirmeyeceğim diye  tutturdu, nasıl ağlıyor, sonunda pijamalarıyla götürdük. Yoksa doğumgünü sahibi olarak gidemeyecektikJ Orada  bile zorlanarak değiştirdik. Bu kızlar ayrı bir vaka hele inatları yokmu?:))
Teker teker arkadaşlarımız geldi. Sonra palyaçomuz müzik ve oyunlar eşliğinde onlarla oynamaya başladı. Ama ne oyunlar o kadar eğlenceli ki gülmekten kırılıyorlar. Koşuyorlar dans ediyorlar. Bir ara anneleri de kattılar bizde eğlendik doğrusu. Sonra köfte ve makarnalarını yediler. Sonra yüz boyamaya geçtiler hepsi çok özel figürlerle değiştiler. sonunda da yaşpastamızı kesmeye geldi. Önce ailece üfledik kestik sonra herkes katıldı. Ve hediyeleri açtık. 2 saat o kadar dolu geçti ki her anı güzeldi. En sonunda tüm misafirler çocuklarıyla pistte “gamgam” şarkısıyla dans etti.
Zaten şarkılar “nosa nosa”, “gam gam style” ve  “tuttu fırlattı kalbimi” hepsi birbirinden eğlenceli, çoşturan şarkılardı….tam mekanın ismine uygun curcuna içinde bir doğumgünü daha geçti….
Çınar çokkkk mutluydu tabii bizde….anne babalar için en büyük mutluluk çocuklarının mutlu olması değil midir? Doğumgünü mekanını da tavsiye ederim.  Curcuna parti evi….
 Herkese nice eğlenceli doğum günleri dileğiyle….

Hiç yorum yok