diziler...

O kadar çok dizi film başladı ki . aralarında çok hoş olanlar var. Hepsine bakamadım tabii… Ben TRT1’de Bahar dalları ve show’da Ezel adlı iki diziye gözüm takıldı ve izlemeye başladım. Çok hoşuma gittiler, farklılar. Özellikle bahar dalları bir annenin dramını anlatıyor. Tabii süper başarılı oyuncular var. Televizyonda güzel, farklı programlarda var. Dün haber türk’de iclal aydının sunduğu çok hoş programa rastladım. Birkaç ünlü konuğu vardı ve hepsi hayat hikayelerini anlatıyordu. Hayat hikayeleri gerçekten çok ilgimi çekiyor, çok seviyorum. Program o anlamda süperdi. Şiirler, gurbet konusu vs. çok hoştu.
ben türküleri yaşım ilerledikçe daha çok sevmeye başladım. Daha duygusal mı olunuyor, sözleri daha anlamlı geliyor.

2 yorum

  1. elif hanım türküler her zaman bir konu veya olay üzerine yazılmıştır bu yüzden hepside çok duygu ifade ederler uzun süre unutulmazlar. demekki sen bugüne kadar türkülere ön şartlı olduğundan dinlememişsin.geç de olsa türkülerimizin değerini anlamışın ya buda büyük aşamadır. :))

    YanıtlaSil
  2. show tv'de Bu Kalp Seni Unutur mu diye bir dizi başladı. Türkiyenin geçmişte yaşanan 12 eylül ihtilalini ve insanları nasıl etkilediği gerçeğini anlatıyor. bu diziyide mutlaka izlemenizi tavsiye ediyorum.

    YanıtlaSil