yeni mağazalar


Bu aralar zaranın alt markaları olarak piyasaya çıkmış 3 mağaza moda. Özellikle gençler çok takılıyor. Çok hoş şeyler var indirimde de fiyatları çok uygun. Zara’dan sonra Inditex şirketler grubunun diğer ünlü markaları BERSHKA, PULL AND BEAR, STRADİVARİUS. Dünya gençliğinin ve genç görünmeyi sevenlerin markası olan Bershka 12 ve daha büyük yaştaki genç kızları hedef alıyor. Bu üç mağazaya Ankamall ve Panora alışveriş merkezlerinde bulabilirsiniz. Bir bakın derim…
Hafta sonu Tunalı Hilmi ve Bahçelievler 7. caddede dolaştım. Ankara’nın favori, kalabalık iki caddesi. Mağazalara girip çıktım, havada güzel olduğundan çok kalabalıktı.
Bahçelievler’de aysa ayakkabı mağazasına abone olduk. iki senedir sonbahar ve ilkbaharda uğrayıp çınara 2-3 çift ayakkabı alıyoruz. 4-5 ay önce aldığımız ayakkabıları ufak gelmeye başlıyor. Acıtıyor diyor, giymek istemiyordu. Tabii hemen gidip yeni ve kışlık aldık. Papqa birçok modeli var burada. Nike spor ayakkabı da var. İndirimde yapıyorlar öneririm.
Kotondan kemer ve çanta aldım. Kemerler güzeldi ve fiyatlar çok uygundu.
Accessorize’da % 70 indirim başladığında teyzem 10tl’ye saat almış. Çok şık inanamadım o kadar ucuz olduğuna. Bende Tunalı’daki Bijux’den takılar ve toka aldım. Çok güzel değişik şeyler var.

Hiç yorum yok