sıkışmış hayatlar

artık evlere tıkalı televizyona dizilere esir edilmiş hayatlar yaşıyoruz. En önemli nedeni para harcamamak. Tabii yorulan zihin ve bedenlerimizi de dinlendirmekde başka bir sebep. Öylece hiçbirşey yapmadan kımıldamadan uzanarak tv izlemek.kimileri yerli dizileri, kimileri lost gibi yabancı dizileri, kimileri de cd-dvd film seyrediyoruz. Ya da farklı programlar….
İnsanlar iyice tembel ve üşengeç oluyor, arkadaşlarla bile görüşmeyi zulüm görüyorlar…maalesef büyük şehirlerde hayatlar böyle devam ediyor.
Ben ev işleri ile televizyon arasına sıkışmış hayatları sevmiyorum.
Yaşadın mı yoğunluğuna yaşayacaksın bir şeyi
Sevgilin bitkin kalmalı öpülmekten
Sen bitkin düşmelisin koklamaktan bir çiçeği…..diye gidiyor şiir.
Ya hep ya hiç benim felsefem. Ortaları pek sevmem, normal değil biraz uçuk olacaksın bu dünyaya katlanmak için.
Dolu dizgin yaşayanlara hep özenmişimdir. Bende yapmaya çalışsamda çok başarılı değilim. Tabii bende böyle yaşayamıyorum hayatım gayet monoton, sıkıcı ve tekdüzen. İş-ev arası. Çınarda olmasa hiç hareket yok diyebilirim. Son zamanlarda spora bile gidemiyorum. Öyle aksiyon, hareket, sosyallik yok. Herhalde çınar büyüyünce ve yaşlanınca aktif olurum artık…))))
Hayatı paylaştığınız kişide çok önemli. Eğer gezmeyi aktif olmayı seven biriyse sizi arada motive edecektir.size ayak uyduracak biriyle birlikteyseniz etkilenirsiniz. Artık ben eşimi etkilenmeye çalışmaktan yorulup ondan etkilenmeye başladım. artık sınırları zorlamayıp ben ona ayak uydurur oldum. eşim rahatına düşkün evde öyle uzanmayı her şeye tercih ediyor. Spora yazıldık ona bile gelmiyor.
Şimdi bayanların çoğu erkeklerin ellerine kumandalarını alıp tv karşısında uzanmalarından şikayetçi değilmi? En azından gazete ve dergilerde sıkça okuyorum. Bakıyorum da etrafıma hep farklı çiftler. Yani birinin sevdiğini diğeri pek sevmiyor. Böyle böyle herkes yuvarlanıp gidiyor.
Eğğ hal böyle olunca bir müddet sonra bende elli parçaya bölünmekten her şeye yetişmeye çalışmaktan yorgun düşüyorum ve evde dizilerin karşısında buluyorum kendimi.

Hiç yorum yok