bebek malzemeleri

Amerikadan eltim sağolsun bir sürü şey göndermişti. Gerçekten ilk zamanlar nelerin lazım olacağını bilmediğinizden pek almıyorsunuz. Ama getirdiği herşey acayip işime yaramıştı.
DESİTİN pişik kremi iki yıldır kullanıyorum çok memnunum. Sanırım Türkiyede de var. Başka markaları denemiştim pek beğenmedim. Huggies'in vücut nemlendiricisinide çok kulllandım.zaten bu kremler öyle çabuk bitmiyor en az 1 yıl gidiyor.
Diş macunu Grins*Giggles İnfant Tooth*Gum Cleanser göndermişti. Birkaç farklı marka var Türkiyedede. Önemli olan floridsiz olması 2 yaşına kadar florid sakıncalıymış. Tabii bu diş macunu dediğim şey olmayan dişlerini kaşımak için yaklaşık üç dört aylıkken başlanan bir şey. Zaten beş yada altıncı ayında ilk dişleri çıkabilir. Ayrıca içinde plastik parmağa takılan bir aparat var. Onunla rahatlatmak için sık sık damaklarını kaşıyorsunuz.
YENİDOĞAN altlarını temizlemek için ıslak mendil olarak pamuk ve ılık su kullanın derler. Unibaby nin pamuk ve su karışımı ıslak mendilleri var biz epey bir süre onu kullanmıştık. Başka marka iki sene önce yoktu ama bu bebek sektörü de teknoloji gibi hergün yeni bir şeyler çıkıyor. Yetişemiyorsunuz geri kalmış olabilirim.
İlk banyosundan beri vücuduna nemlendirici krem sürdüm. Doktoru yağın daha iyi olacağını söylemişti. Sonra yağa geçtim yağla masaj yapmak daha kolay oluyor tabii. Çok çeşitli markalar var bu kadar isimden sonra başka marka adı telafuz etmek istemiyorum. Mustela’yı doktorumuz önermişti aldık ama çok pahalı ve öyle çok özel gelmedi bize. yani değermi siz karar verin.
Türkiyede olmayan ve çok hoşuma giden birkaç üründen bahsetmek istiyorum.
Banyo yıkama bezleri. Huggies markası. Eltim getirmişti. Süper bir şey. Ama Türkiye’de bu ürünü yok sanırım. Özel bebekler için üretilmiş, yumuşacık bezler. Suda köpürüyor böylece başka şampuan vs. kullanmanıza gerek kalmıyor. Kullanıp atıyorsunuz. Amerikada her şey kullanıp atma üstüne kurulu sanırım. Benimde çok işime gelmişti bebek bezleri gibi. Kullan at. Hem daha hijyenik hem de pratik. Yıkama derdi yok, yumuşacık, temiz ve şampuan sabun gibi bir şeyede ihtiyacınız olmuyor.
Birde atılan biberonlar göndermişti. Üst kapakları ve biberon uçları var çeşit çeşit. Ama alt tarafları naylon. Kutusundan çıkarıp sütü koyuyorsun içtikten sonra atıyorsun. Biberon yıkama derdi yok yani süperrrr. www.playtexBaby.com adresinden ürünlere bakabilirsiniz.
Ayrıca tekli bez göndermişti. Tek bez satılsa acil durumlarda iyi olmaz mı?en azından 3’lü 5’li satılsa değilmi?böyle çok fazla oluyor koca paketlerde. tatilde bir yere gittiğimizde markette olsa ne güzel olur.

Hiç yorum yok