futbol

Çınar iyi futbol oynuyor. tabii şimdiden birşeyin belli olması imkansız. sadece bu yaşta iyi vuruyor, sürüyor. İleride futbolcu olurmu bilemem. Dayısı da çok severdi ve olmak istemişti futbolcu. ama eskiden prim yapmıyordu futbolcu. babam da olmasını istemediğinden okudu kardeşimde.
Neyse mevzumuz takımlar. Oğlum hangi takımı tutacak merak ediyorum. Babamız ve amcaları fanatik Fenerbahçeli. Dayısı fanatik Trabzonsporlu. Hatta ileride başkanı olacağı hayalleriyle yaşıyor. Çınarı da takımın kaptanı yapacakmış. Ben de galatasaraylıyım. Süper üçlü değilmi?allahtan ben fanatik değilim. Tanju çolak ve dünya kupalarıyla başlamıştı galatasaraya sempatim. halen devam ediyorum.
Oğlumun kendi kararını kendi vermesini istiyorum. Bakalım hangi takımı tutacak?futbolla arası nasıl olacak? Türkiyede erkekler futbolla özdeşleştiriliyorlar ya???
Kreşteki jimlastik hocası Ankara’da yeni bir yer açıldığını ve 3 yaşında futbol eğitimi vermeye başladıklarını söyledi. Başlangıçta oyun ve eğlence ağırlıklıymış. Neresi olduğunu tam öğrenemedim öğrenince sizlere yazacağım.


2 yorum

  1. çınarın hangi takımı tutacağını ne düşünüyorsun tabii ki her çocuk doğarken fenerbahçeli doğar. :)) sonradan aklı fazla çalışmayanlar başka taraflara yönelir çürük domateslerin iyi ve güzellerinden ayrıldığı gibi. şimdiden çınarın çok iyi bir fenerbahçe taraftarı olacağına eminim.

    YanıtlaSil
  2. Ben FEvzi Beyin bu yorumuna Katılmıyorum Sankı Burada Taraf Varmıs Gıbı Yazms Çınar Olsa Olsa Galatasaraylı olur.Çınar hakkında Yaptıgım Testler Acık ve net Bir şekilde Galatasaraylı olacagını gosterıyor boylelıkle Fevzi bey Siz Fazla Emin olmayın Derım ..

    YanıtlaSil