çınardan kısa notlar


Ailecek domuz gribi aşısı olduk. Şükür iyiyiz, bir yan etkisini görmedik. Ama ilerde ne olur bilemem…baksanıza kanada’dan geri çekilmiş aşı…hadi hayırlısı.
Çınar bizi oynatıyor. Sıraaaaaaa babada sıraaaaaa annede sıraaaaaa annenede. Kalk, yat, otur, gel, git bütün komutları sıralıyor. Ne derse o. Oyun oynuyor ne yapsın.
Anneannesi bir ara “baban bana kızdı beni pencereden atacak” demezmi? Ben tutarım anneanne. Düşmezsin diyor…alem çokkkk…sonra da babasına kızmazmı “gittttttt” diye bağırıyor…komik çokk.
Bu ara soyunma modası başladıda. Çoraplar fora…çıplaklık in….
Yaklaşık 1 aydır eve gelenlere kapıda ilk sorusu ne getirdin? Bisey istiyom. Zaten bana ve babasına sorup hemen çantamıza yapışıyor arıyor. Ve hergün ben ona küçük çikolata veriyorum. O kadar mutlu oluyor ki anlatamam. Uçuyor, koşuyor, gülüyor. Kıyamıyorum oyuncak gibi bir şey almak da hergün mümkün olmuyor tabii.
Televizyonda babası maç izliyordu. Büyüyünce gol atacağım demez mi? İşine gelince de ben büyüdüm deyip istediğini yapmaya çalışıyor.Çınar bana “tatlım” diyor. Ya bu çocuk nerden öğreniyor bunları. Annecim diyooo ya ben ne yapayım onu sevmelere doyamıyom…
Kokma, üzülme, kızma….deyip duruyor…
Kendi kendine ne zaman oynayacak bizim üstümüzden az da olsa düşecek merak ediyorum?
Çınarın gardrobu…kreşe giderken hergün temiz ve şık olmasına dikkat ediyordum. Öyle güzel kıyafetleri var ki. Kısmetlimi bilmem ama ordan buradan hediye derken bir sürü oluyor. Doğduğundan beri ütüleyip askıya asıyorum. Düzen hastayımda biraz. Fakat kendi gardrobum onunki kadar düzenli değil artık yetişemediğimden. Onunkilerle uğraşmak, yıkamak, ütülemek asmak daha çok hoşuma gidiyor. Bazı şeyleri hiç giyemeden küçülüyor maalesef. Bunu hepiniz yaşıyorsunuzdur.
çınarla ilgili herşeyi koymaya yazmaya çalışıyorum. ilerde baktığında görsün, bilsin diye. hiçbirşey atlamamak için gündemdeki herşeyi siteme koyuyorum. siyaset ve politika dışında herşeyden bahsetmeye çalışıyorum. umarım onunda sizlerinde hoşuna gidiyordur....

Hiç yorum yok