indirim zamanları...

İNDİRİM dönemlerini sevmiyorum artık. Çünkü gerçekten bu dönemlerde kendimi alışveriş canavarı gibi görüyorum. Hem de çok yoruluyorum. Hem güzel ve hem ucuz bir şeyler bulmak zor tabii. Çünkü ucuzlukta pek güzel modeller kalmıyor.
Sanki ucuz diye her şeyi de almak zorundayım. Fırsat ya, bana sunulan bir imkan var ya. Sanki bedava. Hoş bedava olsa ne olacak ki ev ve dolaplar eşya doluyor sürekli. Mutkala aldığınız kadarını vermek lazım... İndirim dönemleri süper avantaj dönemi sanki. insanın üstünde böyle bir etki yaratıyorlar. İhtiyacım olsun olmasın ucuz ya almam gerek lazım olur diye. çok saçma tabii. Ama böyle oluyor gerçekten.
Bu dertten çok muzdaribim. Kendimden yani…en iyisi ucuzluk olmasın…
Sizi de biraz özendiriyim istedim. Tabii artık bitti sayılır ne bulursunuz bilemiyorum. Çünkü nerdeyse her mağaza yeni sezonunu açmış durumda.
“Zeki triko”da mayolar 65 tl. ihtiyacınız varsa bir uğrayın derim…yaza az kaldı.
Etek ve elbise giymeyi seviyorum. Ve çorapları tabii. Altlarına rengarenk çoraplar…her renk mevcut.
Atalar mağazasınıda seviyorum. Hoş şeyler buluyorum.
çanta içlerini düzenleyici aparatlar çıkmış şimdide. eğğ çantasının içinde kaybolan hiçbirşeyini bulamayan bayanları düşünmüşler herhalde... 
Kemerler çok moda. Ben kalınlarını seviyorum. 80’li yıllarda vardı.
Boynerde bol çanta çeşidi var. Özellikle Cepa Avm’de. YKM’de ucuzluk döneminde çok iniyor. Ucuzluk bitmeden yakalayın…Dolaplarınıza sığarsa tabii)))

Hiç yorum yok