ela bebek

Benim kızımda bu işte. Oğlum var sonunda yakınımda birde kızım oldu. Hele biraz daha büyüsün tanısın beni. süper anlaşacağız.  
tabii kızım yok ama etrafımda kızı olan arkadaşım çok. yani hepsi kızım işte. ama şimdiye kadar genelde hep uzaktaydılar. lara(amerika), ekinsu(kıbrıs)...bir yağmur var ankarada onunlada görüşemiyoruz.
şu aralar en yakınımda ela var. o yüzden en gözde ela. Çok tatlı çokk maşallah…en yakın arkadaşımın kızı. annesine çekmiş. Sıcak, güzel bir kız olacak. 4 aylık henüz. bakmayın öyle kilolu göründüğüne minyon, zarif bir kız.annesinin hayal ettiği gibi olacak kuğu gibi...ama öyle uslu ve naifki.kıyamıyorum mıncıklamaya, sevmeye. uzaktan sevilenlerden bu...güzelliğine bak izle.
Çınarda çok sevdi. Öpüyor, sarılıyor. Yanağına “fıstık” bile yaptı. oğlum beslemeye bile çalıştı elayı. ona yemek veriyor. Fıstık yiyordu dikkat etmesek kaşla göz arasında ağzına sokacaktı.
tabii bulmuş güzel kızı kaçırırmı?babası da çınara "o senin bacın" desin dursun:)))
Çocuklar çok tatlı oluyor çok.
Oğluşum anlıyor kızlardan yavaş yavaş. Geçende kuaförde de küçük kız vardı gidip onada sarıldı, öptü. güzelden de anlıyor...Artık kreşte neler yapıyor bilemiyorum. eskiden hiç ilgisini çekmezdi. eğğğ büyüyor oğluşum...

1 yorum

  1. canım çooook teşekkür ederiz bu kalbinden temiz sayfada bize de yer verdiğin için :DDDD şaka bi yana çok mutlu olduk, yalnız oğlunuzun çapkın halleri aklımızda bir takım soru işaretleri bırakmadı değil yani.. bide babamızın karadenizli olduğunu hatırlatmakta fayda görüyorum hemşerin yani ben karışmam!!!

    YanıtlaSil